Objave: 309
Teme: 71
Ocena:
1
Pa mora biti montaža vedno zraven, da je 9.5% davka? Oziroma če grem tamle v trgovino, plačam kotel in ga odpeljem domov in si ga sam zmontiram (hipotetično), mi morajo v trgovini zaračunati 9,5%davka?
Objave: 699
Teme: 12
Ocena:
0
Glej, sam nisem prodajalec niti monter gorilnikov.
Če želiš na dolgi rok imeti mir pred zakonodajo, uveljavjaljti garancijo na sklope ogrevalnega sistema/gorilca, ter dosegati predpisane norme ti svetujem, da daš vse skupaj narediti uradno z vsemi; (DOKAZILI, RAČUNI, IZJAVAVI IPD.).
Verjamem, da bi se sam potrudil in verjetno si dovolj tehnični tip, da bi ratalo, ampak na dolgi rok to ni to. Ti bo pa zelo služilo ob morebitnem nakladanju kvazi strokovnjakov.
Če že druzga ne, ti negdo "bluzi" da kuriš vse kar ti pride pod roke, in to javno brez dokazil, kajne avtor nekaj postov nazaj? Še ni ja..c da odgovoriš?
Objave: 309
Teme: 71
Ocena:
1
Joj ali sem res tako nerazumljivo napisal, da dajete tako brezumne odgovore...
Vprašal sem zelo konkretno: ali mi mora prodajalec zaračunati 22% davčno stopnjo, ali 9.5% če grem v trgovino, kupim kotel in si ga naložim v kombi?
Kaj se vi kregate med sabo glede kurjenja "vse kar ti pride pod roko" me pa ne zanima. Moderatorji, take offtopice bi lahko sankcionirali.
Objave: 699
Teme: 12
Ocena:
0
[quote="pisco"]Joj ali sem res tako nerazumljivo napisal, da dajete tako brezumne odgovore...
Tvoj citat zgoraj, moje mišlenje razv. dete postavljeno pred dejstvo.
Okvals,