PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Kamin in fasada

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Citat:Za 10 čevapov se pa res ne splača delat novega TEŠ 6, v enem 10m2 velikem atriju.
Ni problem 10 čevapov. Je problem prestiža. Če ga imajo drugi, zakaj ne še jaz. Tudi to je pozitivno - bo poleti vsaj nekaj večerov presedel v domačem atriju namesto v bližnji čevabdžinici.
Nimam časa - sem v penziji!
Jst o tem ne sodim kaj in kako bi kdo želel imeti... pac ce ma nekdo zeljo ... ne vem zakaj nebi to naredil... ce ima denar pa voljo...

Vprasanje je bilo iz tehnicnega stalisca ne pa moraliziranje kaj bi in kdo kaj nebi.

l.p.
papez46 Napisal:Za 10 čevapov se pa res ne splača delat novega TEŠ 6, v enem 10m2 velikem atriju. :mrgreen:

No, no.. nimajo vsi 1000m2 velikih parcel in peka zunaj je še kaj drugega kot 10 čevapov, gre za obred, druženje, veselje, zadovoljstvo etc... da ne govorim o tem, da ga sam sezidaš, kar je neprecenljivo.
lp
Tocno tako!

Well said Plavix!
Zdej - če je atrij "mikroskopski", če je edina opcija postavit kamin ob sosedov zid, če je za to treba postavit 4m visok dimnik, ...................... in ima nekdo ŽELJO............. ja fino!

Obstaja namreč kar nekaj načinov "roštiljanja", kjer ne rabiš - "talilne peči" in ACRONIJA, da spečeš čevape, perutničke ali pa kakega zobatca.

O tem sem pisaril. Res je - nimajo vsi 1000m2. Ampak tisti, ki jih imajo - lahko kamin ali roštilj pozidajo tako, da ni moteč nikomur.

V "mikro" atriju, pa obstajajo načini, da se zadovolji želja in potreba po "roštiljanju", pa ni treba zaradi tega imet GRADBENEGA DOVOLJENJA in ni treba zidat 4m visokega dimnika, kar je pri celi stvari "UTOPIJA", ker 4m visok dimnik, ne da bi ga spet naslonil na sosedovo fasado SAM od sebe NE BO stal.

Toliko. :mrgreen:

:oops: Čakam sedaj na nadaljevanje - kako na 10m2 atrija - umestiti bazen in tobogan. Če je morda tudi taka želja?
Se strinjam.
V tak atrij gre to
[img]httpsunichr("58")//staticunichr("46")slo-techunichr("46")com/55804unichr("46")jpg[/img]

ali recimo to, že mercedes varijanta...
[img]httpunichr("58")//wwwunichr("46")flamulaunichr("46")hr/media/catalog/product/cache/4/image/650x650/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/3/232-vrtni-plinski-rostiljunichr("46")jpg[/img]
1 2
Iskanje po temi