PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja Polikarbonatna kritina

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zanima me kje najceneje kupiti polikarbonatno kritino za nadstrešek?
Kaj je potrebno pri nakupu paziti?
Kako se pravilno odločiti?
So polikarbonati različne kvalitete?
Zanimajo me vaša mnenja in predlogi.
lp
Sam imam eno izmed gutta- zrnat vzorec- valovita , da razbije svetlobo, kot tudi udar sonca.
Drugače iz slik razvidno [url]httpsunichr("58")//wwwunichr("46")googleunichr("46")si/search?q=polikarbonatna+kritina&tbm[/url] da jih je malo morje, za različne konstrukcije, način vgradnje- pritrjevanja, kot tudi cen.
Osebno mi je važna cenovna sprejemljivost (pa ne najcenejše...), njena trdnost- da ne poči že na pogled, ampak z nekaj previdnosti po potrebi stopiš nanjo, se da dobro pritrditi- da je veter ne odnese...
Lp
Akustik plastik.
Jaz sem bil zelo zadovoljen s Fastlock Uni - je prožna in je preživela tudi večjo točo, medtem ko je eno bolj togo valovito polikarbonatno kritino kar lepo skrhalo in preluknjalo (na sredini). Tudi sneg pozimi ji ne predstavlja problema. Mi je pa ta toča na skrajnih robovih vseeno povzročila nekaj razpok, ne pa kakšnih lukenj ker je kritina prožna.

Imel sem jo na lesenem nadstrešku za avto in je svojo nalogo povsem solidno opravljala, edino padec na eni strani sem imel malce premajhen, pa eno cipreso blizu, tako da se je občasno (do dežja) gor malce packarije videlo (ker je kritina skoraj prozorna in ne matirana, tako kot nekatere druge).

Zmontiral sem jo sam in je res preprosto, samo prvi trak je treba res naravnost položiti, ker sicer se napaka nadaljuje (tako kot pri vseh kritinah) Smile. Paziti pa je seveda treba, da se ti po širini stvar izide, ker ne moreš kar rezati na enem valu kar bi bilo viška.
Iskanje po temi