PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja Ikea - kuhinjska armatura

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaz imam Ikeino kuhinjsko pipo. Cena je bila ca 15 eur, brezhibno deluje leto jn pol.
Podobne profi pipe(KWC,Klarco,ipd..) so okoli 700 eurov: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ebay.de/itm/KWC-Gastro-Hebelmischer-Kuchenarmatur-Geschirrbrause-/271469100156?pt=DE_Haus_Garten_Heimwerker_Armaturen&hash=item3f34d1bc7c">http://www.ebay.de/itm/KWC-Gastro-Hebel ... 3f34d1bc7c</a><!-- m -->
V masovne trgovine so take pipe prišle iz profi gastro programa,tam se noben ne igra s temi malimi,fensi pipicami.Delo s tako pipo je zelo intuitivno in praktično.Voda iz mokrih rok se ne poceja po krom pipi in tam pušča sledi kapljic n vodnega kamna,ampak samo po črni ročki (večinoma črne so z razlogom Smile Spodnja vroče/hladna ročka se redko uporablja,nastavi se jo na sredino na zmerno toplo vodo ali pa še to ne.Na zgornji ročki se varovalo dvigne in potem samo gasa Smile .Pri tej pipi pride voda k posodi,ne posoda k pipi Big Grin
Posebej praktično je za velike lonce,nič nagibanja loncev,premikanja pipe,ipd...
KARMEN1 Napisal:Jaz imam Ikeino kuhinjsko pipo. Cena je bila ca 15 eur, brezhibno deluje leto jn pol.
Itak da dela!
Zato pa ne razumem vprašanj tega tipa po forumih.
Mi imamo vse armal, po 15 letih delajo kot prvi dan.
Foter je dve, tudi armal, zabrisal u k... (v resnici jih je reklamiral) kmalu po štartu.
Pač nimaš sreče.
Tu nima veze, če je to Ikea ali chingum (ok, z malo rezerve), ker so danes vse poševnooke.

Razumel pa bi vprašanje takega tipa, na katerega bi pasal zadnji odgovor, torej ali ste zadovoljni s tako vrsto armature.

Jp, Ikea je itak gnus, za to imam svoje razloge in verjemite, da so upravičeni.
Čeprav sem ne glede na to, že trikrat ali štirikrat vstopil vanjo. Le prepričati se ne morem, da bi tam tudi kaj kupil.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Fery oprosti ampak se mi ne da s tabo...
Vprasal sem pa samo ce ima kdo kakse izkusnje in kaj mislite na taksno izvedbo pipe!
Potem se pa najdejo...odprtoglavci, ki ne razumejo vprasanja. Oz. po njihovo ne razumejo kaj sploh jaz sprasujem.
Saj smo ti odgovorili: predraga je in ni vredna tega denarja.
Velja za vse, ki v tem topicu pišejo, ko kupujejo armaturo za 7€ ali 700€:

Zahtevajte od proizvajalca potrdilo o zdravstveni neoporečnosti vgrajenih delov v armaturi.

Skoraj bi si upal stavit, da so telefoni v vaših žepih, dražji od armatur, ki jih kupujete.
Itak Big Grin .
1 2
Iskanje po temi