26.5.2014 ob 16:00
papez46 Napisal:adela Napisal:Ta novi lastnik se je kregal s to gospo, še preden je dejansko postal lastnik sosednje parcele, ker je na vsak način hotel imeti del njene parcele (sem bila prisotna, ko je prispel mejaš) in povem vam, da je res malo nor.
:mrgreen: Tole je važen namig. Takile psihopati običajno "gobec hladijo" dokler imajo občutek, da se bo na drugi strani napadeni "posral", se ga ustrašil in bo dosegel svoje.
Tule je vsaj po mojem vsako ukrepanje in panika povsem odveč.
Ob morebitnih "verbalnih" izpadih "norca" se mu lepo pove, da ima tale vaša gospa vse urejeno, če pa on nima - je to njegova stvar.
ON naj dokazuje, da NI vse po reglcih.
ON naj sproži - če si bo privoščil stroške - sodni postopek.
Glede na sistem, ko se še uradne zadeve izgubijo ........., no samo za primer, tudi UE ne arhivirajo dokumentov več kot 10 let.
Sem pred časom dobil ( leto ali dve nazaj ) od UE dopis, da naj - če želim - pridem in dvignem izvod mojega projekta in GDja, ker ga ne bodo več "skladiščili".
Torej - živ bog - ne ve kaj in kako je z mojo nepremičnino, ker tudi UE nima NIČ.
A jaz pa naj hranim in spravljam glih vsak papir, da si bodo takile "psihopati" lahko svoje frustracije na meni sproščali?
No, vsaj jaz, bi ga popolnoma "ignoriral". Take psihiče najbolj prizadane, in jih BOLI, ko vidijo, da na tarčo NISO naredili vtisa, in da so POPUŠILI.
Kok super napisano. In res je tako, ker dejansko je najprej težil zaradi meje (na vsak način je trdil, da je njen uvoz njegov), kar je seveda nasprotno dokazal geometer. Ker sem kot soseda na meritvi bila prisotna, sem bila kr mal šokirana, da bi dejansko nekdo zaradi koščka zemlje naredil vse.Sej v bistvu soseda čaka, ampak bi rada imela vsa dokazila v rokah, če se mu čisto zrola. Mislim, da bo pomirjena, ko ji sporočim čisto vse vaše odgovore. Hvala vsemČe še kdo dakroli napiše glede tega bom pa prenesla naprej
)