Objave: 15
Teme: 5
Ocena:
0
Po nekaj letih smo se odločili ,da zamenjamo pralni in sušilni stroj.
Smo pet članska družina in stroj se vrti 3 na dan , sušilec pa je kodenzacijski in je zelo velik porabnik, zato bi zamnjali sušilec z topl.črpalo .Radi bi pa da bi imelo 5 let garancije.
Na trgu je en kup materijal in nisi pameten pri nakupu.
Hvala
Objave: 1044
Ocena:
0
5 let garancije ima Gorenje avtomatično pri nas. Prednost je, da če kaj malega crkne po izteku garancije, so deli na voljo poceni in vsak fušar zna porihtat. Kar za večino drugih ne velja in se rado delov sploh ne dobi izven uradnega servisa ali so predragi. Od vsega, kar se prodaja pri nas pa po mojem bolj težko brcneš v temo da ne bi bilo ustrezne kvalitete, sploh če je 5 let garancije pogoj, potem pač gledaš še na ceno in se probaš čimbolje izpogajat glede da bo nakup vrednostno prek tisoč evrov predvidevam.
Objave: 8403
Teme: 30
Ocena:
1
:lol: :lol: Ti dam telefonsko od moje ta bolš polovice, pa ti bo razložila zakaj je Gorenje pri pranju in sušenju "pojem". :lol: :lol: :lol:
V kuhinji sicer ni sledu o Gorenju, ampak v pralnici so - odkar pomnim - le ti aparati, pa moram priznat, da mi cujne ne smrdijo, serviserjev pa tudi ni kaj dosti pri nas na "kafetih", tako da ................. :wink: 8)
Objave: 15
Ocena:
0
in kašen model naj bi izbrali od gorenja , pralni in sušilni stroj kakšen je primeren za pet člansko družino