PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja Ingra in ostali projekti hiš

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Malo sem vas zgubila pri temu dry-u, mislim da nimam preveč pojma o teh vaših podatkih, pri gradnji sem laik, tu črpam kakšne nove informacije in dobre nasvete....če bova že tako drago plačala naše zidake upam , da bodo tega vredni....kar je je....
Evo me, našli kar smo iskali, vse urejeno, kmalu začnemoSmile
Slike pridejo, ko se začne,....veselo na delo!

lp
mene pa zanima,če je kje večja izbira tipskih načrtov dvostanovanjskih hiš,če kdo ve?
ce rabis le za zbiranje idej, potem zacni kar po vrsti npr. z proizvajalci montaznih his. domacimi in tujimi.
miha30 Napisal:mene pa zanima,če je kje večja izbira tipskih načrtov dvostanovanjskih hiš,če kdo ve?

Načeloma je dvostanovanjskih tipskih projektov zelo malo. Če pa že iščeš glej za klasičnimi dvojčki in ne za recimo hiše, ki imajo stanovanja v nadstropju, ker je za slednje dokumentacija precej zahtevnejša (klasični dvojčki sodijo med enostanovanjske objekte med tem ko v primeru stanovanj v etažah velja da sodijo med večstanovanjske objekte). Velja nasvet gt001 čeprav kot sem omenil tipskih dvojčkov je zelo malo oz. praktično nič.
Za ideje za dvojčke lahko gledaš tudi obstoječe dvojčke, ki se prodajajo - tiste, ki imajo tlorise v oglasu.
1 2 3
Iskanje po temi