PodSvojoStreho.net Splošno O cenah materiala in storitev Prenova kopalnice

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nam je delal 3D Jože Vranešič s.p. iz NM, narejeno je bilo julija 2011 in smo še vedno zadovoljni. :-) Kateri materiali pa naj bi se toliko časa sušili, da v 5 dneh ne gre? Pri nas so začeli v ponedeljek in končali v petek. Nekako takole je šlo (lahko da sem kaj pomešala): v pon so vse razbili, potem napeljava, v sre ali čet položili ploščice, v petek montaža in finiš.
JA,JA TI HALO MOJSTRI SO TUDI MENE KLICALI IN MI ZA CELOLETNO POSREDOVANJE STRANK KAR LEP PREDRAČUN IZSTAVILI ,NISO PA EDINI KI SE STEM UKVARJAJO .IMAŠ POSREDNIKOV KOLKO ČEŠ .DANDANES SO SE RAZPASLI KOT ŠE NIKOLI .NA LAHEK NAČIN SLUŽIJO DENAR OD NAS SOLO MOJSTROV KATERI PAČ NASEDE NA NJIHOVE POGOJE
Živ,

ma kaj naj drugega rečem kot to, da z njimi ni bilo nikoli nobenih problemov, prišli ob pravem času, naredili kot je bilo dogovorjeno, poračunali kot je bilo zmenjeno in odšli drugim ciljem na proti..

Kar se pa njihovih izvajalcev tiče pa točno ne vem, vem pa samo to, da pri nas so delali le tisti,ki so tam tudi zposleni in nobeni podizvajalci kot je to nekdo omenjal.

Treba je pa vedet, kdor dela tudi greši pa naj bo to kdor koli.... Confusedhock: Confusedhock:

lp
Pozdravljeni,

Hotel sem samo opozoriti, da preden najamete obrtnika preverite njegove reference!
Imel sem izjemno slabo izkušnjo s poceni izvajalci...
Preverite stranke oz.zadovoljstvo strank pri katerih so adaptirali....!!

Vso srečo
Zdravo

Iščem dobrega in preizkušenega vodovodarja, ki bi prenovil pritličje hiše v istri. Obstoječi vodovodar se mi je namreč " splašil", ker nima dovoljenja za delo na Hrvaškem. No jaz sem si to predstavljal bolj po domače. Ne vem pa kakšen so kazni če te dobijo. Verjetno imajo tudi kakšni slovenski vodovodarji dovoljenje ali pa je to bolj eksotika in vsi delajo bolj " na črno "

Ad, 2 materiali cevi- kakšna je klasika in ali je ta večna, kolega mi je govoril o neki plastičnih ceveh, čemur pa ne zaupam. Kaj menite kakšna je razlika v ceni in kvaliteti

hvala vsem za odgovore

biker, Ljubljana
1 2
Iskanje po temi