1.8.2013 ob 11:04
prilagodil čem papež?
njihovim načinom komuniciranja, interpretiranja pravic IN dolžnosti?
Prilagodit da te imajo za manj vrednega?
Lahko tebi ker tega očitno nisi na lastni koži doživel in se nisi s tem boril...nekateri govorimo iz LASTNIH izkušenj in to dobronamerno.....
to da staroselci ne prenesejo novega načina življenja (beri migracijo prebivalstva kamorpač že) je njihovo maslo in naj se lepo oni prilagodijo dejstvu, da se je nekdo tam preselil.....uradno,legitimno, z urejenimi papirji....
njihovim načinom komuniciranja, interpretiranja pravic IN dolžnosti?
Prilagodit da te imajo za manj vrednega?
Lahko tebi ker tega očitno nisi na lastni koži doživel in se nisi s tem boril...nekateri govorimo iz LASTNIH izkušenj in to dobronamerno.....
to da staroselci ne prenesejo novega načina življenja (beri migracijo prebivalstva kamorpač že) je njihovo maslo in naj se lepo oni prilagodijo dejstvu, da se je nekdo tam preselil.....uradno,legitimno, z urejenimi papirji....

Prodajalec je sicer zagovarjal kolk so simpatični a mene ni prepričal, mogoče malo paranoično a takega soseda si ne želim. Nekako sem si že v štartu postavila, da se grem k potencialnim sosedom predstavit, da dobim vsaj prvi vtis koga bi gledala čez planke. Kaj bo čas prinesel itak nikol ne veš, prvi vtis pa vseeno ni za zanemarit... Nimam potrebe po tem, da bi k sosedu hodila na kavo itd. samo če jaz njemu pustim živet v miru bolj ali manj kot je do zdaj naj tudi on spoštuje mene...
Uzivajte!
hock: :lol: :lol: ?