PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja Naselje Reteče - prosim za mnenja

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaz bi vseeno vsaj kak cenovni okvir vedela prej, da ne hodimo brez veze, če je že v startu izven dometa.

LJ je pa verjetno dlje kot iz Reteč?

Drugače pa nas v osnovi dvojčki ne zanimajo, v poštev bi prišla le individualna hiša, ki pa je očitno na tej lokaciji ena sama....
A telefon jim ne dela?
Dela, ampak verjetno šele jutri;-)
Bi se ne mogel bolj strinjati Smile
Napišem še naše ugotovitve, če bo slučajno v bodoče še koga zanimalo.

Ponovno sva obiskala Reteče in se zelo hitro odločila, da zadeva kljub temu, da so nama hiške simpatične, dovolj svetle in je dovolj možnosti z notranjo razporeditvijo, v celoti odpadejo. Ko sva želela z avtom narediti krog okoli naselja, sva na drugi strani naletela na avto parkiran na cesti, mimo katerega se zaradi snega ni dalo in sva lahko samo vzvratno zmanevrirala nazaj. Krasno, sneg je pa lahko 4 mesece na leto. Poleg tega se še pri zadnji hiši za najin okus čisto preveč sliši (in vidi) cesto.

Pa da odgovorim še tistemu šaljivcu, ki me je pošiljal v Predoslje. Če kdo misli, da so Reteče natlačene, potem mora nujno videti to divoto od Predoselj. Dostop po ozki vijugasti cestici skozi nametano naselje, hiše so kvečjemu primerne za vikend, ker so, nabasano bo pa tam še neskončno bolj. Da ne omenjam krasnega razgleda, nazaj na nametane bajte (vključno z neurejenimi kmetijami) in naprej na zarjavele silose (cisterne) od zapuščene Oljarne. Ne hvala, pa če mi kdo šenka.

In na koncu človek ostane čisto zafrustriran, ker če nisi pripravljen kupiti vsakega sranja in če ne želiš graditi, in da ne razpolagaš ravno z neomejeno vsoto denarja, potem ti skoraj ne ostane možnosti....:-(
Hja, žal je tako, da lahko kupiš smo tisto, kar je na prodaj.
Zgradiš pa lahko tisto, kar želiš.
Celje(center) - Ljubljana(center) avtocesta, google pravi 78 km in 57 minut. Po mojih izkušnjah to kar drži. Od table do table je pa verjetno res 40 minut. Big Grin
1 2 3
Iskanje po temi