PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Nastavitve peci tkan 1

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
še vprašanje glede domnih plinov ..moji so okol 230.. je to velik?

peč dela na 68 stopinj
Moji so okoli 130, vsaj tako kaže peč, kaj je bolje nimam pojma. Dodatne sonde od elektronike nimam
230 je pri namenski peči, vsaj kolikor spremljam forum, bistveno preveč.
Jaz imam 145°C ko je peč čista, nekje čez sedem dni pa počasi raste TDP in pride po treh tednih na 185°C. S tem ker sem zgornjo loputo moral pezredit da ni šlo toliko tem. mimo.Prej pa tudi 230-280°C.
mene pa matrajo še vedno dimni plini....
sem spucal peč dober teden nazaj vse tudi zadaj turbolatorje pa so mi padli dimni komaj na 180

sedaj so ze narasli na 210 in so tu nekje skozi, kurim pa cugmajstorve pelete trenutno..

ma kdo kakšno idejo ali podobne tezave?
Poglej zgornjo loputo za dimne pline koliko je zračnosti med loputo im ohišjem. Jaz sem imel preveliko in sem jo preuredil. Imel TDP tudi 260°C Sedaj pa pri očiščeni 140-150°C.
žiwjo, imam uprašanje kaj natanko se nastavi s tem parametrom ( čas servo motorja povratka ) imam pa možnost nastavitve od 30s - 240s
hvala za odgovore. lp.
Jaz sem se jo rešil, šenkal sem skor novo Biomax 23 samo da so jo zastonj odmontirali in odpeljali.V Kurilnici je sedaj tisto kar bi moralo biti že od začetka KWB.Skratka to je to.Imel sem jo zadosti, želim vam veliko sreče pri nastavitvah in kurjenju.LP
veliko sreče z novo pečjo,
lp
Fantje kako kaj peč, že dolgo nobenega komentarja.
Sam sem pogled parih kondezatorjev, še kar zadovoljen z njo.
Razen tistega mesečnega čiščenja, ki je pa samo po sebi en velik matr
Mare
ACV Ge-p  polž

Živjo,

Mi imamo ACV in se nam dogaja da polž neha delat oziroma se ketna med zobnikoma polža in motorja polža močno napne in zatakne da polža ne obrne.
Pomaga,  da polža izklopimo, razrahljamo ketno oziroma se je ne da razrahljat ampak jo samo prerukamo, nato polža prižgemo in dela.
Vsi ležaji namazani, motor dela. Vse je delalo brezhibno 10 let. Zdaj pa tole.

Lahko poveste kako ste vi rešili in kaj je bil vzrok.
Hvala za pomoč.
H.
Najprej polža, cev in zalogovnik peletov dobro očisti prahu. Ta odpad od peletov se nabere v polžu zato zašteka.
1 ... 57 58 59 60 61 Pojdi na stran 
Iskanje po temi