PodSvojoStreho.net Nepremičnine Gradbena dokumentacija Izbira načrta za hišo - Tina

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evo, končno sem uspel malo urediti fotografije.

[url]httpsunichr("58")//plusunichr("46")googleunichr("46")com/photos/104055816756269397212/albums/5833416693370536017?authkey=CMjxtOSEw-HG0QE[/url]

Stroškovno nisem nikoli primerjal klasike z ytongom. Mislim, da so ene primerjave na m2 stene nekje na forumu. Kar se mene tiče, za samogradnjo bi še enkrat izbral ytong, če pa nebi imel toliko časa in volje, bi se pa brez pomisleka odločil za montažno.
Zdravo,

zelo lepa hiška.
Eno vprašanje, koliko cm napušča imaš sedaj?

In koliko računaš da bo na koncu z fasado?

lp,Matevž
Trenutno je 1 m. Pride pa še 16 izolacije.
hafnerb Napisal:Stroškovno nisem nikoli primerjal klasike z ytongom. Mislim, da so ene primerjave na m2 stene nekje na forumu.

Ytong je vsekakor predrag v primerjavi s klasičnem opečnatim ceglom.
Pred časom sem imel priložnost izzvati mojstra, ki se ukvarja z raziskavo materialov. Naj mi svetuje s čim naj gradim ytong ali opeka? Govoril je opeka.
še moje mnenje:

PRITLIČJE:
generalno zelo slabo organizirano. konfuzen vhod, kjer je vstop v vetrolov in potem še ve en hodnik, stene niso poravnane med seboj, veliko se izgubi na prosotru. ste mislili, a bi v pritljičju živela kaka babica, ki ima svoj del? potem bi se delo to veliko lepše organizirati kot je zastavljeno sedaj
1. stopnice so stisnjene v temen žep
2. dnevna bi lahko imela izhod na vrt, težave zaradi leska na TV
3. wc za goste je dislociran

NADSTROPJE
nujna bi bila še kaka otroška kopalnica namesto razkošne garderobe
predlog: garderoba se zmanjša, kopanica za starše se poveže z spalnico za starše

ti arhitekti niso bili preveč premišljeni...

lp
Gorazd
1 2
Iskanje po temi