Objave: 52
Teme: 12
Ocena:
0
Prišel sem do faze ko se je treba odlociti kako bo izgledal zaprti kamin na drva. Ali ima kdo kakšno izkušnjo z katerim podjetjem in kdo je cenovno ugoden. Pravijo da je dober AZUR kamnik, ali je bil kdo v podobni investiciji v kartkem in kje je vzel vlozek. Ali ste ga sami pozidali ali prodajalec?
Lp
Joze
Objave: 1318
Teme: 57
Ocena:
0
hmmm,
nič nisi povedal, za kaj v bistvu rabiš kaminski vložek,..
takole malo za božični večer
ali
za resno kurjenje, toplozračnim delom
toplovodnim delom,
speljanim na hranilnik toplote,
dodaten toplovodni del med izpuhom in dimnikom
ali boš imel navadno ali nizkoenergetsko hišo
če to ne bo božična varianta, je vse precej pomembno, kot za izkoristek, kot za ostalo,...
sam se ukvarjam z energetskim delom bodoče hiše kar nekaj časa in sem skoraj doktoriral na tem,...
malo se izkašljaj, da te lahko usmerimo k ponudnikom v potrebnem rangu,...
lahko pa kar izstrelim nekaj resnih variant:
- Kamini Hocevar; blizu Celja; <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.kamini-hocevar.si">www.kamini-hocevar.si</a><!-- w -->
- Kamini Luzar Šentjernej; <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.luzar.si">www.luzar.si</a><!-- w -->
- Imag ;Ljubljana
Objave: 191
Teme: 7
Ocena:
0
glede na to da si skoraj doktorila bi me zanimalo
zaprti kaminski vložek,
toplovodni del v hranilnik,
svoj dovod zraka
nizkoenergetska hiša,
nizka moč primerna tudi za ogrevanje hiše
Si mogoče kje naletel kaj podobnega?
Ocena:
0
gre za niskoenergetsko hišo, ogreval bi prostor (jedilnika, kuhinja dnevna soba cca60m2)
zaprt kamisnki vložek
dovod zraka od zunaj
Kaj menite kje se plača?
Objave: 1318
Teme: 57
Ocena:
0
jožek !?
kakšno je vprašanje ??
Ocena:
0
Sprašujem ali ima kdo izkušnje z kakšpnim podjetjem, kjer dobro svetujejo pa da niso predragi. Želim pa kami v modernem stilu.
Kakšen pa sem že napisal v zgornjem postu. Ne bom pa ga povezoval v ohranjevalnik(zalogovnik), ker imam kurjavo ze ločeno z peleti.
Objave: 84
Teme: 2
Ocena:
0
Povprašaj pri firmi Imag (Brezovica pri LJ) - niso najcenejši so pa kvalitetni in prisluhnejo tvojim željam. Eden redkih izvajalcev s katerim sem zadovoljen skoraj brez pripomb.
LP