PodSvojoStreho.net Kar naredi dom Dom in male živali Kdo je ustrelil našega mačka

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ja edid, točno tu me žuli.
Sosedi, nekaj jih namreč že poznam, še od prej, nekaj tudi iz službe itd., pa ne vejo nič. Nič videli, nič slišali. Edino eden je videl iz katere smeri se maček domov vleče.
Na MK orožje je močno montirat dušilec. Neslišna zadeva, preverjeno.

P.S.
glede na to, da je eden od kriminalistov iz sosednje ulice in ima tudi otroke imam malo več upanja. Pravi, da bodo šli od vrat do vrat spraševat ljudi, če je kdo kaj videl in slišal.
:evil: Sem predlagal, da zaključimo!
:evil: Tole je / gre v čist napačno smer, žal, kot sem rekel na začetku.

Vsi se sedaj ukvarjamo s posledicami.

Vzroka ne vidi / noče videti nihče več. :oops:

Vzrok enostavno je v ( radi slišali ali ne ) neodgovornem ravnanju lastnikov domačih živali.

To je vse, in je čisto enostavno in "defacto".

Vse ostalo je ............................. :roll: megla.
Ko se pri nas pojavi sosedov maček, mu damo jest. Najraje pride takole okrog večerje, ki je navadno na prostem. Pa je tak, žameten lepo negovan in se mu vidi, da mu doma ničesar ne manjka. Da bi ga pa s puško pokal..... Za kaj takega moraš biti najprej sam počen v glavi.
Glej papež, do zdajle sem se zadrževal, pa se bom poskusil še sedaj. Imaš popolnoma prav. Čisto zares se strinjam tudi s tvojimi besedami. Ampak:
Zdaj pa še prosi tistega, ki ti je najbližje, da "ti stopi dol z lajtnge" in še enkrat preberi kaj sem karikiral na prejšnji strani.
V bistvu bi morali ustvariti dve temi:
1. "Kako odgovorno ravnati z domačimi živalmi" ter
2. "Streljanje na vasi" ali "Zakaj je pri nas Amerika" ali "Kdaj bo v vlogi mačka človek" ali .... grozljivo.
tilen2009 Napisal:Glej papež, do zdajle sem se zadrževal, pa se bom poskusil še sedaj. Imaš popolnoma prav. Čisto zares se strinjam tudi s tvojimi besedami. Ampak:
Zdaj pa še prosi tistega, ki ti je najbližje, da "ti stopi dol z lajtnge" in še enkrat preberi kaj sem karikiral na prejšnji strani.

:roll: Ja, si "karikiral" - dobro, mi je jasno. Ampak "če karikiram" :roll: je tvoja karikatura spet posledica .................. tega, da je mačkon pri meni in potem ........................... vse kar si napisal.

Ergo, če mačkon ( ker lastnik vestno skrbi za svojega ljubljenčka ) ne pride k meni škodo delat, ja potem ..................... ni razljoga spljoh, da bi kdor koli ukrepal.

Vidiš v čem je problem?

Sicer pa - kot je napisal @terakota - ravno na praznik pred dnevi, se je na lokacijo k tašči pritepel mlad muci. Perzijec. Suh kot prekla. Baje si ga je en mulc zaželel, pol pa ga ob zid metal in tako naprej :twisted: , no vidi se, da je žival pametnejša.................. in je šla. No sedaj ga lepo cartamo in futramo - če bo ostal, pač bo, ampak bo POD kontrolo in le v "hišnem krogu".
tilen2009 Napisal:@momonono:
Zadel si žebljico na glavico. Sam ko bi še žebljica bila na pravem mestu. Npr. na tvojih jajčkah.
Slab odgovor na moj komentar, verjetno zato ker imam prav!!!
ac/dc Napisal:@ferdo339 Glede na slog tvojega pisanja bi si upal it staviti, da tudi tebe v življenju moti veliko stvari Big Grin Pa brez zamere.

Zanima me kje v tej temi si zasledil, da nekdo zagovarja streljanje?

@ac/dc Stavo bi gotovo zgubil ti. Me pa seveda moti, še enkrat ponavljam tako zaplankano govorjenje (dobesedno zaplankano!!)
@momonono:
tudi s tabo se strinjam.
Tisti moj odgovor se je nanašal na tole: kupim puško in ti prestrelim jajca
papez46 Napisal:Dejmo tole res končat, ker ne pelje več nikamor. :evil: :twisted:
Evo, da vas rešim... pa ne s strelom MK v tilnik...
lepo ste naštepali 4 strani v enem dnevu, bravo, ko bi vsaj pol prispevkov imelo neko težo..
KLONK !
1 2 3 4
Iskanje po temi