Objave: 12046
Teme: 16
Ocena:
27
Ma divx jst vsem rečem. Tudi če je .MP4, .avi, .mpeg itd format... Vsi pa imajo že 720 ali 1080 razlika je samo v velikosti take datoteke
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Objave: 723
Teme: 11
Ocena:
2
kaj pa siol box? ima svoj disk, zato lahko tudi nanj direkt snemaš ali pa iz računalnika preko mreže predvajaš na tvju. deluje hitro, previjanje je gladko, vmesnik je všečen, podpira večino formatov.
Objave: 1266
Teme: 7
Ocena:
3
Ampak a ni siol box tako da moras zakupiti prostor ali kako? Sprasujem ker imamo se tisti stari predvajalnik ki je bil pred boxom in vem da ima siol got nek cenik za prostor ki ga lahko dokupis za box.
Objave: 723
Teme: 11
Ocena:
2
40g ima svojega diska, kamor sproti snema tisto, kar gledaš, da lahko program ustaviš ali pa prevrtiš nazaj. vidiš le tisto, kar si gledal, vključno s preklapljanjem med programi. po oddaji pa ti je na voljo posamezna oddaja ali film 72 ur na njihovem serverju. lahko pa daš oddajo snemat in je trajno na voljo na tvojem box disku ali računalniku.
za zakup prostora ne bi vedel. vem, da ponujajo nek prostor v oblaku, kamor lahko dostopaš z napravami (podobno kot dropbox), vendar to nima veze z boxom.
box je fajn zadeva, saj ga dobiš zastonj, če imaš kolikor toliko dober paket.
Objave: 429
Teme: 4
Ocena:
-2
Se spozna kdo na extreamer predvajalnik, namrec imam problem da mi extreamer zahteva kodo za ogled sherane mape in mi nobena koda ne zagrabi? Cez tv pa lahka gledam sherano mapo brez problema.
Poslano z mojega HUAWEI P7-L10 z uporabo Tapatalk
Objave: 13
Teme: 2