PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Kanalizacija

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vseeno mi ne da mira.Mogoče bi bila možnost speljati po drugi parceli.Razdalja kakih 100m .Tu pa je padec velik.CCa5 metrov.
Kam naj grem zdaj to vprašat?
Verjetno prej na komunalno podjetje ki upravlja s kanalizacijo.Sicer je občina delala projekt ampak ga ne bodo spreminjali saj je tisti prvoten del ki meni ne odgovarja že v teku gradnje.
Bi tistih 100 m sam investiral in polložil cev.Mali bager to skoplje in zasuje v 8 urah.Edino za služnost bodočega soseda bo treba vprašat.Ampak bi verjetno šlo.
Evo še sliko.S plavo je predvideno po dovozni poti do moje parcele.Zadnji "šaht" pred mojo parcelo v tistem rombu je na višini 186.3m
Moje prtličje bo na 188.1 m.Klet pa 185.m
Komplet inštalacije v projektu za kanalizacijo in vodo mam sprojektirano iz kleti kar odpade v obstoječem stanju odpade.
Če pa grem po poti do prvega "šahta" dol(označeno z rjavo) pa je padec 5 metrov saj je za mojo parcelo škarpa.

Komu naj grem predlagat to rešitev?

Priložene datoteke
.png   Kanalizacija.png (Velikost: 133,83 KB / Prenosi: 284)
Investitorju (občini) in izvajalcu ?
Spoštujte uporabnike portala | Opišite svoj problem čim bolj natančno - vključno z naslovom | Preden postavite vprašanje uporabite ISKALNIK | Pišite v slovenščini; KRIČANJE ni dovoljeno | Komercialno oglaševanje ni dovoljeno
1 2
Iskanje po temi