PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Razmak WC školjka bide

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lep pozdrav,

kolikšen prostor oz. razmak je potreben med WC školjko in bidejem?

Lp Jure
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.podsvojostreho.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=17214&">viewtopic.php?f=5&t=17214&</a><!-- l -->

lp
Mi o avionu, pilot iz gozda....
Drugače pa bide DA ali NE ? Nekako se ne morem odločiti
Mi imamo oboje v niši širine 125 cm.
Tudi tema o tem je že bila.
[url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")podsvojostrehounichr("46")net/forum/viewtopicunichr("46")php?f=51&t=638&hilit=bide]Bide v kopalnici ?[/url]
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Geberit ali Grohe ?

LP Jure
Če je prostor, bide DA in vsaj toliko prostora okoli, da se nanj lahko komot usedeš obrnjen stran od stene IN proti steni.
Več glav, več ve ...
Brez bideja mi živeti ni. Ne morm usran okol hodt. Pa noge si človek kdaj izven tuširanja/kopanja tut umije.
Gobica Napisal:Drugače pa bide DA ali NE ? Nekako se ne morem odločiti

Če že glasujemo - brez bideja si kopalnice ne predstavljam.
Zame je to eden pomembnejših kosov kopalniške opreme.

Verjamem pa, da smo ljudje različni in imamo različne navade, s tem pa tudi potrebe.
In tako mi je na primer je tuš pomembnejši od banje, ki bi jo v kopalnici lahko mirno pogrešal.

Pa še izkušnja: bolj pomembna od oblike in dezena kopalniškega porcelana je kvaliteta armaturnih delov.
AgitatoR Napisal:Brez bideja mi živeti ni.

Sedem na wc, malega vzamem v naročje in mu umijem zobe ( krtačko splakujeva pri armaturi na bideju ) Ko opraviva grem iz kopalnice, ker gospodič ne želi, da sem navzoč ko lula, potem pa si rokice umije na taistem bideju ( ker umivalnika pač še ne doseže )

Seveda JA, če je prostor. Če je dilema predvsem finančne narave pa vsaj predpriprava inštalacije za boljše čase, ko bo več špage....
Hvala, mislim da bo kar našel prostor med ostalo opremo :-)
Še nekaj, je potrebno ob montaži konzol, kotlička,.. imeti že školjko in bide ali ju nabavim lahko kasneje?
Lahko kasneje.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Fery hvala lepa
Iskanje po temi