PodSvojoStreho.net Splošno O cenah materiala in storitev Gradbeni provizori

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zanima me, kašne se gibljejo cene za priključitev gradbene omarice (gradbeni provizorij) na že obstoječo zunanjo elektro omarico. Gradbeno omarico pravtako že imam.

Predračun za montažo in priklop gradbene omarice, izdelavo meritev ter prijavo na distribucijsko službo (elektro) znaša 200 €.

Realno ali :evil: ?
Pri meni je bilo:
- omrežnina 553€
- stroški priklopa 152€
- števec in varovalke (za v obstoječo zunanjo omarico, ki bo ostala tudi potem) ter meritve 340€

Skupaj torej 1045 € brez obeh omaric.
- Tudi jaz sem že imel (prazno) fiksno samostoječo omaro, do nje je bil že pripeljan dovodni kabel iz trafo postaje.
- gradbeno omarico sem tudi sam že prej nabavil in postavil, njen kabel sem pripravil, da so ga samo povezali v fiksno omaro na števec
kabel od glavne omarice na gradbeno...OK. Oboje imam, in moram le povezat. Kaj pa je z zemljo? Ozemljitev glede na pogoje bi moral priklopit na valjanec, ki bo okoli hiše. Tega seveda še ni, ker v dežju še plošče nismo končali.. Se lahko zemljo začasno priklopi preko dovodnega kabla iz glavne elektro omarice?

Hvala!
montažna150,
v kanal , kjer boš položila E dovodni kabl, je tudi položen valjanec. Če je premalo za ozemljitev zabij še eno sondo.
Nadaljne , valjanec okoli hiše priklopiš na tega , že položenega.
Lep pozdrav
Iskanje po temi