Objave: 7
Teme: 6
Ocena:
0
Ali kdo pozna podjetje KNUT D.O.O. IZ Turjaka in ali imate kakšne izkušnje z njimi?
Hvala za odgovor.
Objave: 1357
Teme: 62
Ocena:
0
Nam so izvedli vsa dela povezana z gretjem.
T.j. talno, kurilnico, tč, kolektor. Sistem deluje brezhibno, cena je bila OK.
Objave: 644
Teme: 21
Ocena:
0
Lani sem hotel kupiti TČ od njih in sem že hotel vplačati zadevo in sem se pred tem še srečal s sinom lastnika na celjskem sejmu in sem hotel vedeti še nekaj detajlov. Fant je bil popolnoma neprofesionalen, nekomunikativen torej popolnoma neposloven, za mene popolni amater, če bi mi takrat podarili njihovo TČ zastonj , je nebi vzel. Hvala bogu, da je bilo tako, sem vzel raje Zubadana in Coolwex notranjo enot, no tam so pa bili poslovni ( na Horizontu),razlika kot dan in noč, no popolnoma neprimerljivo...
Objave: 156
Teme: 1
Ocena:
0
Pred kratkim naročal in plačal toplotno črpalko nibe F1245 z zalogovnikom 300l in izmenjevalcem.
Roba je že v kurilnici in čaka, da jo povežem.
Z firmo Knut imam drugačne izkušnje, kot predhodnik in sicer sem zelo zadovoljen.
Glede na to, da bom kurilnico izdelal sam, so zelo ustrežljivi. Poslali so mi strojno shemo, veliko dodatne opreme je že v kompletu z črpalko, lahko pa jih tudi pokličem kadarkoli za nasvet.
Toplotna črpalka je visoke kvalitete, prav tako tudi odnos firme Knut po mojih dosedanjih izkušnjah.
no, pa lep dan.
Objave: 1357
Teme: 62
Ocena:
0
Tudi jaz bi jih priporočil.
@Audio - čudno se mi zdi, da te je šefov sin tako zavrnil. Kolikor sem jaz sodeloval (in še vedno) s Knutom, je ravno on vedno in dobrodušno pomagal. Pa tudi če je šlo le za tehnično svetovanje po telefonu.
Ima pa Knut še eno dobro lastnost, sploh v teh časih...kar se z njimi dogovoriš, to tudi drži.
Objave: 339
Teme: 18
Ocena:
0
Tudi jaz sem bil razočaran!
2x sem se ustavil pri njih na sejmu in dogovorili smo se za okvirni termin ogleda objekta in nato izdelave ponudbe. Vendar iz tega ni bilo nič. Nato jih je kolega klical (pozna nekega šefa tam) in zopet so obljubili, da se bodo v enem tednu oglasili, ker delajo nekje v našem koncu in zopet nič.
Objave: 45
Teme: 15
Ocena:
0
Pozitivne izkušnje.
Sem v fazi gradnje hiše. Od njih bom kupil Nibe 1245 in 300l zalogovnik. Ne glede na to, da do tega trenutka od mene niso zaslužili niti centa, so v vsem tem času delovali profesionalno in nesebično delili svoje znanje in izkušnje z mano.
Objave: 491
Teme: 4
Ocena:
0
pozitivne izkušnje, čeprav pri njih nisem kupil TČja.