PodSvojoStreho.net Opremljanje doma Ostalo Odstranitev napisa na novih oknih

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bionic Napisal:TKK ima Apursil za čiščenje starega purpena.

[url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")tkkunichr("46")si/defaultunichr("46")asp?id=930[/url]

R.
Ali je tole že kdo sprobal na parketu? Kepica purpena mi je padla na parket, tako da se pozna grd madež lepila, pa me je strah uporabiti kakšno topilo, da ne uničim laka na parketu.
Pa poizkusi najprej nekje kjer se ne vidi - pod omaro, pod kavčem, v kakšnem kotu...
Verjetno bom najprej probal s strgalom za steklo - seveda zelo previdno - preden grem na testiranje kemije. Hvala za nasvet.
Kaj ta COSMOFEN 20 je možno dobiti samo v trgovini VBH ali še kje?
Najboljše purpen odstraniš z gobico za inox. Dobi se v vsaki trgovini kjer imajo čistila za posodo. Preverjeno na tolplem podu. Nič odrgnjeno.
miljonkrat hvala za tale namig.
so nova vrata res nova (po dveh letih zasušenega purpena in študiranja kako odstraniti).lakirana rjava.
allagas..kater nasvet je deloval? Smile

sivkin?
tale gobca za drgnjenje posode-žičnata.sam nisem upal probati ker so vrata lepo polakirana včeraj pa sem imel enostavno dost.in čudež vsega je da res niso spraskana.sprva sem drgnil bolj kot levak na koncu pa na polno da je šel ves purpen dol.gobco sem malo namakal v vodo vmes.
Kako tole umazanijo spraviti z okna. Je samo na oknu na južni fasadi. 
Samo do višine do kamor sonce "posveti". 
"Preklada" in se nekoliko nižje  je brez pike..

Priložene datoteke Predogledne slike

Sonce naj sveti vsak dan!
težko... Sonce, dež in po možnosti bližina kake avtoceste ali vlaka je kriza... treba sproti umivati...

Lahko naročis en cosmofen 10 in poskusiš s dobro namočeno krpo. za začetek. Ostalih čistil poimensko ne poznam...
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Hvala, prometa ni v bližini, cca 300m stran je cesta s cca 5 tisoč vozili dnevno. km stran pa je železnica.
Sumim.na zapečen cvetni prah ali kak puščavski pesek?
Sonce naj sveti vsak dan!
Ze sam navadni prah ce se nabira gor se "vtopi" lahko... poskusi. Vcasih gre dol. Vcasih pa...
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
1 2
Iskanje po temi