PodSvojoStreho.net Kar naredi dom Vrt in okolica Kvaliteta tlakovcev Oblak

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Glede polaganja plošč na pesek/beton... jest v vsakem primeru priporočam polaganje na beton. Daleč najbolj kvalitetna izvedba je izdelava temeljne plošče in ko je plošča suha, se nanjo v še dodatno svež beton polaga material. To je za povozne površine in večje obremenitve. Kjer so zadeve samo pohodne, je dovolj da se polaga direktno v svež beton. Se pravi da se raztegne min 3 cm betona, položi armaturno mrežo in nato spet min 3 cm betona, katerega se že pripravlja na pravilno višino, da se lahko začne polagat material (plošče).

Pa še enkrat: ne glede na debelino betona, marko betona, tipa armaturne mreže in nevem kaj še vse, v nobenem primeru vam te zadeve ne odtehtajo kvalitetnega nasutja pod vsem naštetim. Dovolj na debelem, dobro utrjeno in kvaliteten tamponski material. Če tega ni izpolnjenega, potem je bolje da denar za plošče ali tlakovce porabite za dopust, boste imeli več od tega Smile
Katere tlakovce mi po vaših izkušnjah predlagate.
Iz moje strani ti predlagam Oblakove. Kvaliteten tlakovec za dobro ceno.
Oz. Semmelrock če si pripravljen plačati še za znamko. Vrhunska kvaliteta - malo manj vrhunska cena.
Z Juhantovimi sicer resda nisem delal že kar nekaj časa ampak nekaj let nazaj jih nebi priporočil. Kako je sedaj pa nevem.
Zobec ima en tak poseben sistem zlaganja na palete da jih je treba tolčt da dobiš tlakovce narazen ker se jih drži po 5 ali 8 skupaj. Zato ne hvala.

Za ostale nej pa drugi napišejo.
Mi smo vzeli oblakove tlakovce in sicer kvadrat 20 x 20 krem barve. S kakovostjo in tudi ceno. Sem bil zelo zadovoljen. In tudi 3 kvadrate ki so mi ostali so mi jih vzeli nazaj za zamenjavo za pesek za fugiranje.
[url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")podsvojostrehounichr("46")net/forum/viewtopicunichr("46")php?p=809273#p809273]***ponavljanje prispevka***[/url]
Lep pozdrav,
Berem tole temo, ki je že precej stara in me zanima, kakšna je situacija s tlakovci danes. Odločam se med Sammelrock in Oblakom in sicer imata oba enak model (3 dimenzije tlakovcev 10x20, 20x20 in 30x20cm, belo črna barva / kako se imenujejo ne vem). Od Sammelrocka so 1€ po kvadratu cenejši. Včasih ste pisali, da je Sammelrock boljši ampak dražji. Danes je cenejši. A je še vedno boljši ali pa vsaj tako dober ko od Oblaka?
Hvala.
po 10 letih so se mi v 5% oblakovih pojavile luknjice. Odpade ven. Že prve mesece jih je bilo veliko, a so jih prišli zamenjat. Zdaj pa počasi tudi še kaj novih nastaja.
Občutljivi so na vsako politje, zato je brž treba vse spucat.
Da bi pa lahko barva po toliko letih enako zgledala, pa tudi ne vem, a bi jih moral res vsak teden wapat Smile ?
..Nisem pa še imel drugih, tako da ne vem kaj bi se mi dogajalo pri drugih...
Svetujem ti, da vse fuge takoj zafilaš z nekim "suhim betonom/fugo", ker tisti kremenčev pesek gre po 5 neurjih ven, in imaš potem notri samo nesnago, ki jo voziš z avti noter. Čudovito za pucat Sad
Ker se sami ukvarjamo s čiščenjem tlakovcev z bencinskim strojem pod tlakom nad 350 bar je lahko še ne vem kako slab tlakovec, povrnjen v prvotno barvo ali pa precej boljšo. Prav tako tudi vse nečistoče in mah, ki se nabere med fugami je mogoče spraviti zelo lepo ven. Tako, da glede kvalitete je važno le, da so obstojni in ne pokajo oz. se ne lomijo, ker sčistit se jih, da danes lahko že zelo dobro.
- Nasplošno so Oblakovi super za tovrstno čiščenje
- Splača se tudi pogledat pri Jarcu. Tudi kvalitetni in enostavni za čiščenje
1 2
Iskanje po temi