PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja izjava prič o zunajzakonski skupnosti

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borovničan, tole si pa malo zakompliciral...... vse skupaj si nametal v isto malho... poroko, carino, prstane, vzgojo, pripadnost, neodgovornost, obletnice, pošto, razvratne najstnike....Stožice.....

Ajajaj.....

Glede carine : niti enkrat, ampak res niti enkrat se mi ni zgodilo, da bi svoje materinstvo morala dokazovati cariniku!! Pa od njunega rojstva sama z njima prečkam vsako leto XXX krat meje. Enkrat, že leta nazaj, ko sem se po skoraj dveh mesecih morja na Hrvaškem z otrokama peljala domov ( očka mora biti na žalost malo več v službici), me je carinik vprašal : Ja, gospa, čigavi so pa tile otroci?" Pa ne zaradi različnih priimkov na osebnih izkaznicah, teh sploh pogledal ni, pač pa zaradi popolne NEpodobnosti med nami. Otroka z lasmi pobeljenimi od sonca, skodrana, modrooka, jaz pa cigo, črna od glave do stopal. Še preden sem odprla usta, se je nasmejal in to je bilo to.

Glede sinergije sreče v zakonu: pravkar se ločujeta moji dve najboljši POROČENI prijateljici, midva, 17 let koruznika pa razmišljava o poroki! Smile
Če citiram komentar moje za eno glavo večje in ultra pametne najstnice, na najino idejo o poroki :" Oooo, hudo, žur bo, sam mami, a pol pa midva ne bova več pankrta? Kera bedna.....pa prou kul je... " Smile
Tolko o tem, kako se otroci sekirajo kakšen status imajo starši. njim je važno, da stvari doma špilajo.
Big Grin Ni se ti treba poročit! Kdo te sili...Jaoooo....... boš imel mogoče boljši občutek. To je pa tudi vse. Vse je namreč v glavi, v končni fazi si na istem, samo ti tega še ne veš. Big Grin
madman Napisal:harem mogoče že imam in kaj sedaj? spet bo narobe, ker nisem vsaj z eno poročen....

ker veroizpoved v sloveniji je prosta izbira a ni tako?
tako da.......
Te bo morda mal presenetlo ampak novi družinski zakon dovoljuje, da si izbiraš spol partnerja, števila si pa ne smeš.
borovničan Napisal:Mogoče izgleda, da moraliziram, vendar tako je - taki so zakoni, ki jih je nekdo vstavil v nas.
ja točno tako... v VAS!!! @madman... kaj češ... sva pač v nemilosti, ker jim je nekdo nekaj v glavo stlačil...a so to bli marsovci ?! Smile 80% ljudi se poroči, ker so "nekaj napumpali" (ženska trebuh, moški pa žensko :mrgreen: ), tako da so to za mene bučke... če pa me nekega dne zadene kamen v glavo, se še vedno lahko poročim (no ja prej se bo sonce ugasnilo, pa vendar...), ampak ne zato, ker bi nekdo drug tako hotel, ampak ker bi si jaz tako želel...

borovničan Napisal:...sploh cerkvena poroka...
evo spet si ma našel... ker sem ateist bi ga v vsakem pogledu kiksnil Wink

OK to je to... sicer pa se je BISTVENO zašlo od poante te teme, zato prosim da se ustavijo modrovanja za in proti o poroki Wink

lp, E
Spoštujte uporabnike portala | Opišite svoj problem čim bolj natančno - vključno z naslovom | Preden postavite vprašanje uporabite ISKALNIK | Pišite v slovenščini; KRIČANJE ni dovoljeno | Komercialno oglaševanje ni dovoljeno
1 2 3 4
Iskanje po temi