@XxRobertosxX
Kozinc že dolga leta tako posluje. Če si večkrat v trgovini, potem hitro kaj najde za ''šenkat'', če kupiš za večjo cifro... tudi ne pozabi na dober popust.
@Arbaiter
Recimo da pri večjem nakupu prideš kakšnih 20% ceneje kot so cene pri veletrgovcih (Inpos, Mečkator tehnika, Merkur...). Mogoče še kaj več, ker sedaj bolj poredko pri njemu kupujem, zaradi menjave lokacije sem menjal tudi dobavitelje. Sem pa preden sem se preselil, veliko večino elektro materiala jemal pri njemu
Pa da nebi kdo pomislil da mu delam reklamo. Deda poznam, dobro smo sodelovali, veliko denarja sem mu tja znosil, se je pa vedno potrudil za dobre cene, kumulativno je bilo vedno ceneje, da sem mu samo poslal spisek kaj želim, pa je on iskal mateiral, ne da sem sam skakal po trgovinah in zgubljal čas.
Verjetno se drugje najdejo še cenejše stvari, če imaš čas iz željo iskati po spletnih trgovinah. Fizičnim trgovinam je pa zelo konkurenčen.
Meni je najpomembneje da je imel večino zadev na zalogi, višek materiala ali napačen material sem vrnil brez težav (sicer redko koristil). Kumulativno pa, če sem vse pri njemu vzel, je bil najcenejši.