PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Montažni sistemi in les Izdelava mansarde

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Z izvajalcem mavčnih plošč in izolacije sva danes razglabljala o najkakovostnejših in še vedno cenovno ugodni varianti za izdelavo mansarde.

Imava cca 100 m2 mansarde, nekaj od tega poševnine in nekaj ravnega spuščenega stropa.

Sam sem si zamislil, da bi po postavitvi podkonstrukcije, v lastni režiji nabuhal izolacijo. Sedaj pa mi je zelo blizu ponudba izvajalca;
- podkonstrukcija,
- 30 do 35 cm vpihanega Trendisola,
- parna ovira ter mavčne plošče.

Cena 40 - 42 e.

Ali je ponudba ok, oziroma prosim predvsem izvajalce, da mi napišete, kolikšna je cena m2.

Če bi dal stekleno/kameno volno, sem imel v mislih:
- 2 x 16 cm izolacije ala SF 35,
- parna ovira,
- podkonstrukcija,
- mavčne plošče.

Ali je to zadostna debelina? Če ni, me prosim popravite. Pa prosim za kakšno konkretno ponudbo.
Ponudba je OK za 35 cm Trendisola.

Za 2x 16 SF izolacije je super debelina. Po mojem osebnem mnenju, se bi jst še vedno znova in znova odločil za stekleno volno in ne celulozo... Pač, reklamni slogani celuloze mi še vedno ne gredo skupaj, in se vprašam če so sploh resnični Wink Cena bo verjetno tam tam, odvisno od kraja kjer je hiška (kar manjka v postu). Sem prepričan da potem dobiš ene 10 ponudb na ZS Wink

Če se odločiš za izvajalca in ne boš delal v samogradnji, pusti njemu da naredi vse. Tako boš imel nekoga za krivit če se izkaže da nekaj ni pravilno narejeno Wink Izolacija je najvažnejša stvar pri postavljanju knaufa. Vse ostalo je samo lišp Wink
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Lokacija je 5 km iz Novega mesta. Smile
Iskanje po temi