PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Montažni sistemi in les Skeletna kovinska konstrukcija za individualno hiši.

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Morda kdo zna povedati, kako se obnese skeletna kovinska konstrukcija pri gradnji enodružinske hiše (oblika paviliona, pritlična hiša).

Zelo bi bil hvaležen tudi za informacijo kdo pri nas, kateri arhitekti, se ukvarjajo z zasnovo takšne hiše s skeletno kovinsko konstrukcijo ter tudi za informacijo o izvajalcih in proizvajalcih takšnih konstrukcij (ustreznih profilov).

Zanima me ali je takšna konstrukcija tudi primerna za pasivno hišo ali vsaj za nizko energetsko hiši.

Hvala za odgovore in LP
Pozdravljen avus17.

Sem predstavnik podjetja v katerem se ukvarjamo za gradnjo montažnih objektov iz lahke jeklene konstrukcije. Na to temo je že bila odprta debata v kateri so se podala menja za in proti (<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.podsvojostreho.net/forum/viewtopic.php?f=34&t=25026">viewtopic.php?f=34&t=25026</a><!-- l -->).

LP

Peter
hmm, mene pa zanima, kje ste dobili tiste risbe hiš na vaši strani? če me spomin ne vara, so te ilustracije bile objavljene v eni knjigi iz 70-tih na temo arhitektonskega risanja, mislim da iz neke zagrebška založbe. ni ravno vzgledno, da objavljate verjetno zaščitena gradivo (tako ali drugače), polega tega pa ne gre ravno za trenutno arhitekturo (ne rečem, pa da je bila tista od prej slaba).
v kolikor se pa motim, se pa opravičujem.
Pozdravljeni,

izotop imate prav za te slike oz. ilustracije in se tudi bodo odstranile oz. zamenjale z našimi projekti, v najkrajšem možnem času (stran se še razvija). Saj tudi na teh slikah ni kaj dosti videt. Glede kaj pa se arhitekture tiče je pa moda preteklih desetletjih kar v modi. Če prelistate to knjigo s tipskimi projekti je kar nekaj projektov, ki so zanimivi za današnji čas arhitekture (seveda je odvisno od okusa).

LP

Peter
pemegl, tudi arhituktura je avtorsko delo Wink. če pa gre za kopiranje knjižnjega gradiva, pa itak ni pardona (če se seveda prej ne zaprosi avtorja, založbe ipd za uporabo materiala za lastne oz. komercialne namene).
te zadeve bi se treba zavedat že v začetku, sploh tisti, ki je postavljal stran. s takimi rečmi se boste naredili le slabo reklamo, zato takoj slike stran in uporabit lasten material, ne zasluge drugih. odločitev je pa seveda vaša, pa brez zamere, vse je dobronamerno.
me pa veseli, da sploh poslušate kritiko, marsikdo bi me kam poslal ob takšni pripombi in to bi bilo to.
Iskanje po temi