Objave: 197
Teme: 38
Ocena:
0
Torej....toliko odprtih vrat v soboto pa nobenega odziva?
A ste vsi tako šokirani?
Sam sem dan preživel v službi , tako da....
Migar
Objave: 8403
Teme: 30
Ocena:
1
Na Igu, pri Lumarju se je dogajalo!
Obisk je bil fenomenalen. Videti in slišati se je dalo veliko. Kaj je kdo slišal in videl, bomo pa itak na forumu brali.
Upajmo!
Objave: 8403
Teme: 30
Ocena:
1
No tole je pa res zanimivo!
Glede na "kokodakanje" prejšnji teden, kje je kaj in kdo bo šel kam, je sedaj presenetljivo zatišje.
Ogledal sem si vse tri objekte. Zanimiva je direktna primerjava. Ker nisem pretendent za nakup ali gradnjo takega objekta, sem stvari gledal malo drugače. Morda bolj z "distance".
Razlike med posameznimi ponudniki definitivno so. So pa razlike tudi v cenah njihovih produktov. In zdi se mi, da je prav tako. Naj bo izbira! V vseh pogledih.
Moj končni vtis je bil, da je izdelava montažnih objektov v zadnjih par letih zelo napredovala. Tako v smislu oblikovanja samih objektov, kot tudi v kvaliteti izdelave. Še bolj pa me je presenetilo, da nobeden od omenjenih treh ni več neznansko tog.
Vsi so dokaj fleksibilni in kupcu prisluhnejo, če ta želi kaj spremeniti ali modificirati. No, seveda to tudi stane. Ampak to je že druga zgodba.
Je bilo pa zelo zanimivo opazovati "ogledovalce". Na kaj so bili pozorni, kaj so gledali, kakšni so bili komentarji.
Včasih sem dobil občutek, da polovica sploh ne ve za kaj so prišli in kaj naj gledajo, še manj kaj naj vprašajo. Pa je bila to idealna prilika, da se na mestu samem na konkretnem "vogalu" ali delu stene da vprašati in izvedeti kaj in kako.
Ja res me preseneča, da glede na število obiskovalcev, ni komentarjev.
Zanimivo.
Objave: 16
Teme: 0
Ocena:
0
Bila, videla in zvedela, kar me je zanimalo. In to je bil v prvi vrsti občutek velikosti prostorov in hiše same, saj naj bi v nekaj letih tudi pri nas postavili nekaj podobnega. V prvi vrsti sva si šla ogledat hišo kot tako, sva se pa tudi s predstavniki Lumarja pogovarjala o fleksibilnosti glede na zahteve investitorja (torej naju) in OPNja. Občutek imam, da je ta le redko omejena - zame je bilo presenečenje to, da si lahko investitor sam izbere sestavo stene, da se npr. stiropor nadomesti z mineralno volno ipd.. No, izvedela sva, da takšne hiše kot je tista na Igu, pri nas zaradi prostorskih zahtev ne moremo postaviti, so nama pa predlagali druge podobne tipske projekte. Ker imava časa do sprejema OPNja še dovolj, imava tudi še čas za usklajevanje nadaljnih detajlov. In splošni občutek? Krasen. Sem še vedno za.