Objave: 333
Teme: 22
Ocena:
0
Zanima me, če ima kdo kakršnekoli izkušnje s Termoshopom in sicer s:
- prezračevanjem z rekuperacijo (ne glede na vgrajen rekuperator)
- talnim ogrevanjem in TČ zrak-voda (Altherma)
Kako kakovostna je izvedba, se držijo rokov, garancija, servis?
Nekaj starih postov sem našel v zvezi s tem na forumu, vendar nič konkretnega.
Objave: 2
Teme: 0
Ocena:
0
Pozdravljeni,
Meni je Termo Shop polagal talno ogrevanje in z njimi ni bilo nobenih težav. Na začetku smo se skupaj dogovori kaj je potrebno pripravit pred polaganjem talnega ogrevanje ( očistiti objekt, določiti višino tlakov,...). tudi svetovali so mi glede samega talnega ogrevanja. Delo je bilo izvedeno v dogovotjenem času.
Jaz imam vgrajeno njihovo toplotno črpalko in moram povedat da sem presenečen nad reguzulatai. Njihovi monterji so delo opraviliti tako kot je potrebno ( čeprav jaz nisem strokovnjak na tem prodročju) in kar me je presenetlo so zasabo pospravili vse smeti. Garancija na TČ je 2 leti imajo pa tudi zelo kvaliteten servi Tč.
Tako, da lahko zaključim jaz sem bil z njimi zadovoljen in jih predlagam tudi tebi.
lep pozdrav
Objave: 73
Teme: 2
Ocena:
0
Tudi jaz sem vzel njihovo tč in sem bil z izvedenim zadovoljen, pa tudi ko primerjam sedaj po forumu je bilo cenovno kar ugodno!
LP
Objave: 13
Ocena:
0
Ali ima kdo kako novo izkušnjo z Termo shopom iz Šempetra? Predvsem kako se odzovejo na kake male finese, popravila, servis..... po končani vgradnji.
Objave: 5764
Teme: 1
Ocena:
32
Leta 2012 sem imel njihovo ponudbo za montažo in je bila cenovno zelo nekonkurenčna. Izbral izvajalca, prisotnega tudi na forumu, sodeč po ponudbi, ki sem jo prosil za kolegico, še vedno zelo ugoden in strokoven.
Objave: 13
Ocena:
0
Xavi, prosim te za kontaktne informacije na ZS.