Objave: 108
Teme: 18
Ocena:
0
Če kdo potrebuje zanesljivo gospodinjsko pomočnico v MB naj mi javi!
Naša dela na hiši se namreč počasi zaključujejo, težko pričakovani čas selitve se pa tako neizmerno približuje. Ker bo v novem kraju šel najin sin v vrtec (predvideno s 5.1.), moja mama izgublja status naše gospodinjske pomočnice in varuške (v hiši bo samo še čistila enkrat tedensko), zato bi jo toplo priporočala dalje. Opravlja vsa gospodinjska dela, pa tudi otroke rada pazi.
Objave: 1673
Teme: 129
Ocena:
0
Boga mama. :?
Pri teh letih pa si ja lahko že sami čistite. :roll:
Dnevi so sadeži in naša vloga je, da jih užijemo.
(Jean Giono, 1895--1970)
Objave: 844
Teme: 27
Ocena:
0
so starejši ljudje z malimi penzijami, ki so relativno mladi začeli delat in relativno hitro šli v penzjon.... mislil da taki ljudje niso za v odpis... ampak zelo pozdravljam to da si še kak dinar zaslužijo poleg...
jas iščem neko starejšo gospo za pomoč v gospodinjstvu pa ne zato ker si nebi znala pr 30ih pospravit... ampak zato ker čez tedn cele dneve delamo,... za vikend pa pol dneva čistimo ... in bi mi pasalo da bi kdo prišo tu in tam mi okna pomit pa malo take stvari porihtat ko jih ne moreš ravno vsak dan ali tedn zrihtat... zato da bi tsta dva dni lahko preživel bolj kvalitetno z familjo....
ampak oni ko hodite od 7mih do treh v službo tega ne rezumete in mate vsako popoldan cajt prido drgnt vaša stanovanja...
ne veste pa da je pr bajti malo več dela...
Ocena:
0
puntoshark, tako hudo pa ja menda ni. Saj oken ne drgneš vsak dan. Ni mi jasno, kako lahko za pospravljanje porabiš pol dneva. Saj ne delaš generalke vsak vikend.

hock:
Nič nimam proti pomočnicam. Samo mamice se mi smilijo. Naj uživajo zasluženo penzijo. 8)
(Jean Giono, 1895--1970)
Objave: 108
Teme: 18
Ocena:
0
Se popolnoma strinjam s tabo puntoshark. Mi smo tudi med tednom v službah, mož tud vseh vikendov nima prostih, tako da proste dneve raje izkoristimo za vse kar drugega kot je čiščenje. Pa seveda ti gre vso dopoldne za čiščenje...
Sicer pa kar se moje "uboge mame tiče", je sama izrazila željo, da bi čistila pri nas (predtem smo imeli drugo gospo), do penzije je še kar daleč, službo je pa izgubila. Kratka razlaga na sicer res neumestni komentar :roll:
Objave: 844
Teme: 27
Ocena:
0
aja pa konc koncev tud privoščim si jo lahko zakaj si pa nebi....
ko pa bom delal za povprečno slovensko plačo, bom delal tudi samo do treh... takrat pa bomo pucali vse sami...
Ocena:
0
... to pa je bilo malce hvalisavo povedano ...
No, saj ti privoščim. :lol:
Jaz pa se malo razmigam ob umivanju oken, pa tudi gre.
(Jean Giono, 1895--1970)