PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Montažni sistemi in les Iščem projektanta za manjšo zadevo

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ali kdo pozna kdo kakega gospoda ali gospo ki se ukvarja z izdelavo načrtov - če sem bolj podroben bi potreboval za izdelavo lesene konstrukcije za galerijo naslednje stvari:

- ogled na objektu, kontrola mer
- statični račun z dokazom stabilnosti in varnosti
- tehnični opis izvedbe
- konstrukcijski detajli in kosovnica

Lep pozdrav,

mj
Big Grin Poznam. :wink:
No vem da ne sprašujem po tem, ampak a bi mi mogoče lahko dali kontaktno številko?
mislim, da kr sebe ponuja, hehe..
izotop Napisal:mislim, da kr sebe ponuja, hehe..
Big Grin Na, pa si me najdu. :oops:

No, ne bo čisto držalo. S takimi in podobnimi stvarmi se ne ukvarjam več. Razlogov je več, nekaj izmed njih se stalno vrti tudi na tem forumu. Mnenja o potrebnosti arhitektov in projektantov so si deljena. Dokler jih človek res ne potrebuje. Pa še takrat vse skupaj izgleda bolj kot barantanje na tržnici.
Po drugi strani, pa pri nas dejansko ne rabimo takih uslug. Zakaj le? Povprašaš soseda, skočiš na net, prekopiraš, si izposodiš in tako naprej. Če pa že kdo da kaj narediti, pa potem ko dobi zadevo za katero se je dogovoril in kakršno želi, le to "jadrno" pokaže bližnji in dalni okolici.
seveda so sedaj VSI, ki prej pojma niso imeli, kar na enkrat "HUDO PAMETNI". Sedaj vedo vse, kaj NI DOBRO, kaj bi ONI DRUGAČE naredili, njim je pa EDEN to za "male pare" naredil.

Sem pa samo odgovoril na zastavljeno vprašanje. Morda ne? Big Grin :wink:
Mislim da te ne razumem najbolje ampak vseeno hvala za odgovor!!

Kdo drug? :?
papez46 Napisal:
Big Grin Na, pa si me najdu. :oops:

No, ne bo čisto držalo. S takimi in podobnimi stvarmi se ne ukvarjam več. Razlogov je več, nekaj izmed njih se stalno vrti tudi na tem forumu. Mnenja o potrebnosti arhitektov in projektantov so si deljena. Dokler jih človek res ne potrebuje. Pa še takrat vse skupaj izgleda bolj kot barantanje na tržnici.
Po drugi strani, pa pri nas dejansko ne rabimo takih uslug. Zakaj le? Povprašaš soseda, skočiš na net, prekopiraš, si izposodiš in tako naprej. Če pa že kdo da kaj narediti, pa potem ko dobi zadevo za katero se je dogovoril in kakršno želi, le to "jadrno" pokaže bližnji in dalni okolici.
seveda so sedaj VSI, ki prej pojma niso imeli, kar na enkrat "HUDO PAMETNI". Sedaj vedo vse, kaj NI DOBRO, kaj bi ONI DRUGAČE naredili, njim je pa EDEN to za "male pare" naredil.

Sem pa samo odgovoril na zastavljeno vprašanje. Morda ne? Big Grin :wink:

To si pa res zadel .....

:oops: Se opravičujem, če sem te prehitel. :oops:
Kje bi se ta objekt nahajal?
ARHITEKT
Iskanje po temi