PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Klasična gradnja gradnja Ytong

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdrav

Prosim za vaše izkušnje z gradbenim materialom ytong, koliko pride delo in koliko material vključno z ploščo in nosilci. Ali je kdo naredil primerjalne izračune med opeko in ytongom. Kako je kaj z izcajalci.

Morali bomo naredit tudi nepropustno spodnjo etažo t.i. bazensko klet prosim za vaše izkušnje in predloge.

lp
Moj predlog je, da uporabiš isklanik.
Vse že xxx krat predebatirano, samo najti je treba.
Malo grobo, ampak that's life.
El Barto
Da si sposodim temo, koliko stane najem tračne žage?

LP
Kako se pa to naredi?

Citat:nepropustno spodnjo etažo t.i. bazensko klet

lp
silver12 Napisal:Da si sposodim temo, koliko stane najem tračne žage?

LP

Ni problem cena ampak brezobraznost osebe, ki skrbi za oddajo teh žag. Sem jih kontaktiral na začetku gradnje sedaj je že streha gor pa še niso poklicali. V glavnem imajo nekaj žag, ki jih rentajo potem pa niti ne vejo kje so te žage in kdaj jih bodo stranke vrnale. Jst mam slabe izkušnje s tem :?
Aligatorja pa le kupi 8)

Lp Andrej
pinca Napisal:Pozdrav

Prosim za vaše izkušnje z gradbenim materialom ytong, koliko pride delo in koliko material vključno z ploščo in nosilci. Ali je kdo naredil primerjalne izračune med opeko in ytongom. Kako je kaj z izcajalci.

Morali bomo naredit tudi nepropustno spodnjo etažo t.i. bazensko klet prosim za vaše izkušnje in predloge.

lp

O tem je bilo res že veliko napisanega. Na Xellini strani so priporočeni zidarji za delo z ytongom. Jaz sem vzel tiste z Vrhnike. Priporočam. Sicer pa odvisno od kje si. Moje osebne izkušnje z ytongom: hitra gradnja, malo odpadka, material mogoče izgleda krhek, če ga udariš z macolo, je pa odličen za obdelavo. Lahko si ogledaš spletnik.
silver12 Napisal:Da si sposodim temo, koliko stane najem tračne žage?

LP
15eurov na dan
Iskanje po temi