PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Klasična gradnja Druga plošča

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zašolali smo za drugo ploščo. Sedaj je potrebno postaviti mreže. Zanima me katera mreža pride spodaj tanjša ali debelejša. Hvala za odgovor.
Nikoli ne reci nikoli.
Ojoj ...

Če je polna plošča, pride spodaj debelejša mreža in to obrnjena nosilno.
se navezujem na temo - kake mreže torej pridejo v polno ploščo?

spodaj?

zgoraj?

z zidarjem se še nismo pogovarjali o tem, pa bi rada z možem že mal naokoli za cene pogledala. Hvala
Alea iacta est
Kaj sploh komplicirate okoli mrež. Probajte kar brez mrež, bo precej ceneje, pa še dela je manj. Samo zašolate, vlijete beton, ga poravnate in čakate. Tudi tako se lahko dela, samo pod pogojem, da plošče nikoli ne razopažite. :wink: :roll: :wink: Cry :o Sad Smile Big Grin Confusedhock: :? 8) :lol: Cry :oops: Tongue :x :evil: :twisted: Idea :?: :!: Arrow :wink: Cry :lol: :o Sad Smile Big Grin Confusedhock: :? Tongue :oops:

Halooooooo!?!?!

Jaz sem gradbenik. A vas boli zob? Pridite, popravljam zelo poceni. Vem kako se dela, ker mi je enkrat ata povedal, kako so njemu popravljali zob. :wink:
runocar Napisal:Kaj sploh komplicirate okoli mrež. Probajte kar brez mrež, bo precej ceneje, pa še dela je manj. Samo zašolate, vlijete beton, ga poravnate in čakate. Tudi tako se lahko dela, samo pod pogojem, da plošče nikoli ne razopažite. :wink: :roll: :wink: Cry :o Sad Smile Big Grin Confusedhock: :? 8) :lol: Cry :oops: Tongue :x :evil: :twisted: Idea :?: :!: Arrow :wink: Cry :lol: :o Sad Smile Big Grin Confusedhock: :? Tongue :oops:

Halooooooo!?!?!

Jaz sem gradbenik. A vas boli zob? Pridite, popravljam zelo poceni. Vem kako se dela, ker mi je enkrat ata povedal, kako so njemu popravljali zob. :wink:

Ne kompliciraj.....lahko gre tudi brez šolnge :lol: :lol:

Avtomehanik menda tudi čez aspuh generalno na morotju nardi :lol: :lol:

Za tista dva, ki sprašujeta pa...........v projektu imata vse napisano......
Iskanje po temi