PodSvojoStreho.net Opremljanje doma Bela tehnika Kateri pomivalni stroj

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Imamo vgradnega Boscha, onega tenkega 40 ali 45 cm (ravno pere, ne grem gledat tipa), star 5 let, pere ko šus, pa še tih je.

Good choice!
Če ne gre tako, gre pa malo drugače.
izotop Napisal:naš novi bosch veselo melje že kr nekaj časa in sem zelo zadovoljen, punca pa najbrž še bolj, hehe.
ne razumem pa kje bi lahko spustil, ali kje na ventilu ali kje iz stroja?

Tudi meni to ni bilo jasno...med pranjem sem celo z svetilko svetil spodaj da bi odkril vzrok ....ampak videlo se je samo ko je teklo...to potem že v tretji rundi ko sem se pripravil na presenečenje...

ma nima veze....sedaj je doma Bosch in zelo veliko mnenj sem dobil da je Bosch pač št.1 v pomivalni tehniki.
Bil je seveda tudi Miele v špilu, cena zelo zelo podobna, ampak smo se vseeno raje odločili za Bosch - in ja tudi Bosch ima izvlečni pladenj za pribor....men je cool
izkušeni mnenje: po pranju na dnu pomivalnega stroja ostaja pena od čistila... v čem je problem...
Po mojem je to sredstvo za sijaj posode in ne prašek. Poskusi nekaj pranj brez tega (toliko da se sprazni rezervoarček) in potem poglej če se še kaj peni. Pri nas tega že dolgo ne uporabljamo več, so kozarci ravno tako v redu. Imamo pa dokaj mehko vodo.

bye
Pozdravljeni,
ja v glavnem vsi hvalie Bosha (!) pa vendar, v GA so mi glede na denar (za cca 500 €) predlagali Hotpoint pomivalni stroj. Ima kdo kake izkusnje, glede na to, da je dobro prodajan(?!). Potrebujem vgradnega 45 cm sirine - kaj predlagate?

LP T
tatkra Napisal:Pozdravljeni,
ja v glavnem vsi hvalie Bosha (!) pa vendar, v GA so mi glede na denar (za cca 500 €) predlagali Hotpoint pomivalni stroj. Ima kdo kake izkusnje, glede na to, da je dobro prodajan(?!). Potrebujem vgradnega 45 cm sirine - kaj predlagate?

LP T

jaz ne bi vzela, za to ceno dobiš dobrega Boša

ne vem zakaj bi kupovala neki kar je nepreverjeno in tam neka leva firma, poleg tega pa še v GA, kjer so stroji dragi

Predvidevam, da se kakšen razočaran lastnik tega Hotpointa ne bo oglasil, ker je žal težko priznat, da si bil nategnjen, tako da ... kupi Bosch in boš imela stroj kot se šika.

jaz ga bom zase tud
Kupujem nov pomivalni stroj... Katere znamke priporočate? Hvala
Tudi pri nas je šel stari pomivalni v maloro, ne segreva vode in po posvetu z serviserjem je tukaj lahko marsikaj narobe, glede na to, da ima že 12 let, in mislim da je čas za novega.

Gledam nekje srednji razred in vem da bo vsak svojega hvalil, tako da prosim za neko objektivno mnenje, price performace
(13.1.2026 ob 12:25)Danica1 Napisal: Kupujem nov pomivalni stroj... Katere znamke priporočate? Hvala

Priporočam vam Miele.
Ga imam že 9 leto.Ob vsak danji uporabi,v vseh teh letih...nikol ni zatajil oz se pokvaril.Držim pesti,da tako ostane tudi v prihodnje.Imam pa doma vse aparate Miele.In z vsemi zelo zadovoljen.Ne menjam več,za nobeno drugo znamko.Miele je Miele.
Tako,da pr meni še samo Miele.
1 2 3 4
Iskanje po temi