PodSvojoStreho.net
Stanovanjske naselje ob potoku- Lavrica - Print verzija

+- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum)
+-- Forum: Nepremičnine (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Nakup, prodaja in pravna vprašanja (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Tema: Stanovanjske naselje ob potoku- Lavrica (/showthread.php?tid=25963)

Strani: 1 2 3 4

Re: Stanovanjske naselje ob potoku- Lavrica - ribcek - 27.2.2010

vd Napisal:
guardy Napisal:Predrage cene za lavrico. Ni šole, vrtec je premajhen za novo naselje. Obljubljajo sicer novo, ampak vsi vemo kako je s tem.

Poglej si še tole:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.zi-investicije.si/sl/Novogradnje/Slovenija.d194/Osrednjeslovenska.r2/Skofljica.p126/Objekt_Skofljica.n962/oglas2907583.html">http://www.zi-investicije.si/sl/Novogra ... 07583.html</a><!-- m -->

Naselje na Lavrici je drago o tem ni dvoma. Še zlasti, če se upošteva "masovno proizvodnjo" objektov (npr. vrstne hiše). Cene bi morale biti kar nekoliko nižje. Vendar pa so stanovanja, ki jih navaja guardy neprimerljiva z lokacijo naselja ob potoku. Stojijo namreč med dolenjko in železnico! Tiste slike z gozdičkom v ozadju pa so bolj vaba za kupce kot kaj drugega.

Sem eden od interesentov za nakup (Ob potoku), vendar ti ljudje na A1 nikakor niso pripravljeni spustiti cen, vsaj kakšen procent ali dva. Madonca. Drugače lepo naselje.

Re: Stanovanjske naselje ob potoku- Lavrica - ribcek - 2.4.2010

vd Napisal:
guardy Napisal:Predrage cene za lavrico. Ni šole, vrtec je premajhen za novo naselje. Obljubljajo sicer novo, ampak vsi vemo kako je s tem.

Poglej si še tole:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.zi-investicije.si/sl/Novogradnje/Slovenija.d194/Osrednjeslovenska.r2/Skofljica.p126/Objekt_Skofljica.n962/oglas2907583.html">http://www.zi-investicije.si/sl/Novogra ... 07583.html</a><!-- m -->

Naselje na Lavrici je drago o tem ni dvoma. Še zlasti, če se upošteva "masovno proizvodnjo" objektov (npr. vrstne hiše). Cene bi morale biti kar nekoliko nižje. Vendar pa so stanovanja, ki jih navaja guardy neprimerljiva z lokacijo naselja ob potoku. Stojijo namreč med dolenjko in železnico! Tiste slike z gozdičkom v ozadju pa so bolj vaba za kupce kot kaj drugega.

Kdo tu ki več pozna to naselje, morebiti kakšen novoselec?
Cena, ugodnost bivanja,...

Re: Stanovanjske naselje ob potoku- Lavrica - jako72 - 12.4.2010

ugodnost bivanja je v redu - promet je pod naseljem (garaže), med bloki pa so zelenice, pešpoti in igrišča. Prav slednje je za našo familijo velika, res velika pridobitev, ker lahko mulce spustim ven in mi ni treba se sekirati, a ni kateri na cesto zletu. Kolikor se pogovarjam z novimi sosedi in že prijatelji, lahko rečem, da je večina kar zadovoljna - stanovanja izgledajo dovolj kakovostno izdelana, če so bile napake, je investitor hitro ukrepal (vsaj v našem primeru), se pa težave pojavljajo z upravnikom in stroškovnikom in to skuša,p sedaj regulirati.

Skratka, naselje je ok, tudi blizu ljubljane je dovolj, sem se bal, da bo zaradi tega večja štala, pa ni, še vedno ni noben problem popoldne skočit na kako pivo v center. Če te še kaj zanima, pa kar vpraši.

Re: Stanovanjske naselje ob potoku- Lavrica - jozi - 13.4.2010

Kaj pa cene?

Re: Stanovanjske naselje ob potoku- Lavrica - ribcek - 14.4.2010

jako72 Napisal:ugodnost bivanja je v redu - promet je pod naseljem (garaže), med bloki pa so zelenice, pešpoti in igrišča. Prav slednje je za našo familijo velika, res velika pridobitev, ker lahko mulce spustim ven in mi ni treba se sekirati, a ni kateri na cesto zletu. Kolikor se pogovarjam z novimi sosedi in že prijatelji, lahko rečem, da je večina kar zadovoljna - stanovanja izgledajo dovolj kakovostno izdelana, če so bile napake, je investitor hitro ukrepal (vsaj v našem primeru), se pa težave pojavljajo z upravnikom in stroškovnikom in to skuša,p sedaj regulirati.

Skratka, naselje je ok, tudi blizu ljubljane je dovolj, sem se bal, da bo zaradi tega večja štala, pa ni, še vedno ni noben problem popoldne skočit na kako pivo v center. Če te še kaj zanima, pa kar vpraši.

Jako, pa to je super. Če bi meni znižali ceno za ene 16 posto bi bilo super, bi še za opremo imel. Moj izbor je 45 m2, za dva bi zaenkrat bilo dovolj prostora. Tloris ni ne vem kaj, ampak je stanovanje zelo svetlo.

Lega: dopoldan sonce, ravno to kar potrebujem, da mi v poletnem času popoldansko sonce ne dela prevelike vročine. Ali menite, da je boljše obratno? Pa kakšen rolo senčnik naštimaš.

Re: Stanovanjske naselje ob potoku- Lavrica - jako72 - 15.4.2010

jozi Napisal:Kaj pa cene?

poglej na spletni strani naselje ob potoku. Kolb bodo nižali, če sploh, pa je drugo vprašanje.

Re: Stanovanjske naselje ob potoku- Lavrica - jozi - 17.4.2010

Če sem prav razumela so ti, ki oglašajo kvaliteto bivanja že kupili ali pa gre le za reklamo :roll:
Ne vem zakaj tisti, ki so, če so kupili skrivajo izpogajano ceno kot kača noge :mrgreen: saj bi lahko tudi nas ostalo razsvetlili. :wink:

Re: Stanovanjske naselje ob potoku- Lavrica - ribcek - 17.4.2010

jozi Napisal:Če sem prav razumela so ti, ki oglašajo kvaliteto bivanja že kupili ali pa gre le za reklamo :roll:
Ne vem zakaj tisti, ki so, če so kupili skrivajo izpogajano ceno kot kača noge :mrgreen: saj bi lahko tudi nas ostalo razsvetlili. :wink:

I PROJEKT se v primeru Lavrica NE POGAJA, če pa je kakšen primerek tu, pa prosim, izvolite....

Re: Stanovanjske naselje ob potoku- Lavrica - trance0 - 29.4.2010

Ja, baje so zelo trmasti tile pri i-projektu, trde gradbinske buče. Še kako bodo dajali popuste, če bodo hoteli kaj prodati. Če ne bodo imeli pač samo stroške s praznimi stanovanji. Pre ali slej bo treba tudi kredite vrnit in ta firma je zapufana do amena. Še letos pričakujte popuste vsaj 20-30% za oba njihova največja projekta - Atrium na Šmartinski cesti v Ljubljani in to naselje v Lavrici, ki se že tri leta prodaja pa še ni prodanega ca. pol?!

Re: Stanovanjske naselje ob potoku- Lavrica - ribcek - 29.4.2010

trance0 Napisal:Ja, baje so zelo trmasti tile pri i-projektu, trde gradbinske buče. Še kako bodo dajali popuste, če bodo hoteli kaj prodati. Če ne bodo imeli pač samo stroške s praznimi stanovanji. Pre ali slej bo treba tudi kredite vrnit in ta firma je zapufana do amena. Še letos pričakujte popuste vsaj 20-30% za oba njihova največja projekta - Atrium na Šmartinski cesti v Ljubljani in to naselje v Lavrici, ki se že tri leta prodaja pa še ni prodanega ca. pol?!

Imaš preverjene informacije? - Trance.
Samozavest izvira iz lastnika in sicer podjetja A1, ki mislim, da je večinski lastnik I projekta. Popustove ne bo. Mogoče takrat, ko bo 95% že prodanega, tistih nekaj stanovanj, ki pa bo ostalo pa ne bodo vredni nakupa kljub popustu.

Re: Stanovanjske naselje ob potoku- Lavrica - trance0 - 30.4.2010

Če ne bodo prodali, bodo morali cene spustit. Kaj tukaj ni jasno? Hilda je tudi nekaj dni pred znižanjem še bluzila o tem, da ne bo nobenih popustov, potem pa? In kljub do 35% popustu še vedno ni prodala skoraj NIČ! Kaj to pove ostalim nepremičninskim investitorjem? Ne rabijo znižat, ne rabijo prodat. Tisti seveda, ki imajo dovolj denarja, da vztrajajo pri cenah pri katerih ne bodo NIKOLI prodali vseh stanovanj, naj to kar počnejo! Velika večina pa ima preveliko kreditov in bodo prisiljeni znižati sicer je njihov stečaj dejstvo in le vprašanje časa.

Re: Stanovanjske naselje ob potoku- Lavrica - guardy - 30.4.2010

vd Napisal:

Poglej si še tole:

Je res, ampak še vedno je toliko ceneje, da se splača. No saj meni, ker me železnica ne moti Wink

Re: Stanovanjske naselje ob potoku- Lavrica - trance0 - 30.4.2010

Kje pa piše, da bodo prodali 95% stanovanj brez popusta? Trenutno bolj slabo kaže. In zakaj se ne bi splačalo zadnjih 5% stanovanj kupit s popustom, vse ostale pa se splača brez popusta? Ne vidim tu nobene logike. :lol:

Re: Stanovanjske naselje ob potoku- Lavrica - ribcek - 4.5.2010

trance0 Napisal:Kje pa piše, da bodo prodali 95% stanovanj brez popusta? Trenutno bolj slabo kaže. In zakaj se ne bi splačalo zadnjih 5% stanovanj kupit s popustom, vse ostale pa se splača brez popusta? Ne vidim tu nobene logike. :lol:

Vse kar je dobrega se prej pokupi, ostane samo še krš.

Re: Stanovanjske naselje ob potoku- Lavrica - trance0 - 5.5.2010

Potem torej misliš, da so nekatera stanovanja v tem naselju krš? :lol: