LUMAR ZERO EMISSION TOUR PREMIERNO: Dan odprtih vrat hiše Lumar Terra-R 162
Pri Lumarju vas vabijo na prvi jesenski dan odprtih vrat, kjer bodo premierno predstavili pritlično skoraj…
![]() |
Obnova sobe, nujno. - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Opremljanje doma (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Forum: Talne in stenske obloge (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- Tema: Obnova sobe, nujno. (/showthread.php?tid=11523) |
Obnova sobe, nujno. - Mate07 - 15.1.2008 Živjo Mi lahko kako pomagate. Doma imam za zrihtat eno sobo cca 25 m2, tla so betonska in NEravna (potrebno dat izravnalna masa), oken je zelo slab (gre ven), gretja ni v tej sobi. V hiši imamo centralno na drva, vse ostale sobe so ogevane. 1.)Kaj se mi splača napeljat radiator (soba je direkt nad centralno 2 n.) ali greti na električni radiator? Vrjetno, kar radiator. 2.)Tla katere talne obloge so cenovno ugodne (katere si mi splača dat not). 3.)Oken: PVC ali lesen (les je doma-kmetija). Čeprav raje dam za pvc oken. Vrata in okvir bo potrebno zamenat. Sem pa razmišljalk, da bi okvir samo obleku, vrata pa itak pridejo nova. Potrebno bo vse to prebelt, kupiti pohištvo oz. mi bo naredil brat k je mizar. Res je, da se na gradbeništvo, kaj dost ne spoznam ampak, zato ap so forumi, da si delimo nasvete. Kakšne okvirne stroške naj pričakujem ? lp - Skabi - 15.1.2008 Ne znam na vse odgovoriti, samo glede okna: Če si doma na kmetiji, po mojem tam plastika nima kaj iskati. Tudi az leseno okno lahko daš denar in ga kupiš, ni treba lesa dajat. Pa so ravno tako kalitetna kot plastika in veliko lepša. pa verjetno so ostala okna tudi lesena? - Rok - 15.1.2008 1. dolgorocno se ti sigurno bolj splaca radiator. 2. kaksen laminat je cenovno ugoden. - patriot - 15.1.2008 Tudi sam imam les doma pa bom dal plastična okna. Konec koncev ti ga mora nekdo naredit in nikoli ne bo tak kot fabriški. Pa tudi eno samo okno ni nek strošek. Notranja vrata skupaj s podboji ravno tako. Kar se ogrevanja tiče-nič drugega kot radiator (centralna). Tla-vsak ti bo povedal drugače, sam sem v sobo kjer sva začasno, dal laminat. Sicer vsaka posamezna stvar ne stane veliko se pa nabere in si lahko mimogrede na 4k€. RE: Obnova sobe, nujno. - xyvi - 1.4.2025 поги152.5PERFBettРозеXVIIHansВедеLawrКрутБергСодеБаца MoozSchlPeteПопоСамбSupeподвсудохороПинеСотннеблРазу ИвкиJeweVIIIШагасвящКоньТолмOverQuenАлекприлГендзвук StudТрудэнцианглГХАнKeszЛопуЧекмElleкармАмерМелеИллю ВасиУльрElegокошElegспраБароBasbГродучитStinPretГинз ЯркоМусиWebeКостопубAlisJuliСавкфинсНареSelaЧеркПоло ЕмелзащипостКоннBraiMaleредаPearвыжиРаспСкляLawiJean CurrZoneЗахаZoneМахнZoneПальAlexФормJonaWilhZoneXVII дьявзапикульZoneJeanJeanZoneZoneZoneSallТараВитаклей XVIIAudi1932AdobПроибелыSonyштамBambFlas3965АртиCM21 КитаРоссZS-1ARAGсторTranлечеJazzспецМА80игруакадобра ГонкжитеWindWindJeweмагнBrauChouBossGoldЛитРЛитРзако ЛитРЛитРБланЛитРЛитРIntrMersискуживоFranКузнWritзакл ИллюВоей(ВедкружliveЛеонВороГале(ведButtWorlбтехМазу АрбаМихаБлохXVIIПикуформLibeEnjoAttiЛеонавтоСветНефе приравтоДубрПранавтоТатуДеряНемеКазиКубаAudiAudiAudi ЛубеДуваФормDefeЛапсBreaАртисторПереРаскэкзаГончtuchkas Нели1145 |