![]() |
|
Prestavitev elektrike na strehi - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Napeljave (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=17) +--- Tema: Prestavitev elektrike na strehi (/showthread.php?tid=75161) Strani:
1
2
|
Re: Prestavitev elektrike na strehi - Fery - 3.4.2019 No, no, no, kolikšna frčada pa bo, da ne boste posegali v nosilno konstrukcijo stene? Širine 80 - 90 cm? Re: Prestavitev elektrike na strehi - aandreja - 3.4.2019 Razmišljala sem o frčadi v dolžini cca. 3m s tem da bi manjša okna umestili med špirovce oz. bi bilo okno nad špirovci (sicer ne vem če je to sploh izvedljivo). Re: Prestavitev elektrike na strehi - Fery - 3.4.2019 Aha, boste imeli okno, pred njim, v prostoru, pa špirovce? Omarice pa malo vmes nametane? Prav imaš, ne rabiš gradbenega, le huskvarno in gas. Re: Prestavitev elektrike na strehi - aandreja - 3.4.2019 Hahahaha ne omarice bodo na desni in levi steni (ki je sedaj položna in bo potem ravna)....kuhinja bo v U...nekako tako sem si zamislila...ne vem pa še če je v praksi izvedljivo...res se ne mislim še z GD ukvarjat....kar je predvidevam tudi ful velik strošek, pa še čakaš ful časa. Re: Prestavitev elektrike na strehi - Fery - 3.4.2019 Tudi tisti, ki bo na streho prišel, ne bo gratis. Se mi zdi, da ste v vodo skočili, brez da sploh pogledate globino, kaj šele, da bi pomerili. Re: Prestavitev elektrike na strehi - simek - 3.4.2019 simek Napisal:P.S. Če je "keč" tiste frčade samo v zg. omaricah v kuhinji (in ne v stojni višini, svetlobi, itd...), bi se jaz tem omaricam odpovedal. Bo ceneje in hitreje! Še enkrat dobro premisli! 8) (vem, da jih fuullll potrebuješ) Če si boš tole šla po "reglcih", bo to najdražja kuhinja v vasi! Nekaj "jurjev" na zg. omarico! :wink: Re: Prestavitev elektrike na strehi - Fery - 3.4.2019 Saj sem napisal, da nima predstave. Ko bodo ugotovili, da rabijo 10 in več jurjev za takle hec, bo malo manj zanimivo. Re: Prestavitev elektrike na strehi - maticrene1 - 3.4.2019 Mene je špas z elektrom Lj (Podrečje) koštal cca 4.000 evrov... Nimaš izbire... Imajo te v kotu, Ej ampak so mi dal 3%popusta, dečki od fare.. Edino,toliko gledajo, da ne prideš ceneje, če daš drugemu naredit, ti zčnejo nabijat nadzotstvo... So rekli, da jih moram poklicti, ko bomo omarco sestavljali, pa jih nisem, je šlo skozi, ker se je njim mudilo... Osebno je bila ta odisejada z elektrom daleeeeeč najslabša izkušnja pri gradnji. Drugače pa je izolacija kablov nad hišo brezplačna. Re: Prestavitev elektrike na strehi - simek - 3.4.2019 Čist brezplačna (vsaj za mene) ni bila! Sem moral iti k "najboljšemu sosedu" po "rore"! Svojih izolacijskih (kao), niso več imeli! :wink: Sem pri kofetu poračunal! (beri: niso ga dobili) 8) Re: Prestavitev elektrike na strehi - Fery - 3.4.2019 S pa žid. Tapravi. Ko te užgejo po enem licu, moraš se drugega nastaviti. Ne veš tega? Re: Prestavitev elektrike na strehi - simek - 3.4.2019 "Nikad čuo"! hock: Kje to piše? :oops: P.S. Bom kar po starem, tudi če to res kje piše! Meni se obnese! 8) Re: Prestavitev elektrike na strehi - aandreja - 4.4.2019 Jaz sem si zamislila kako naj bi to šlo...ampak očitno ne bo tako na izi ![]() Bom najprej dobila nekoga od Elektro, da pove kaj je najbolje in najceneje za naredit pri prestavitvi; potem pa naprej...da vidim, če se sploh splača Hvala vsem za pomoč in nasvete...so prav prišli
|