PodSvojoStreho.net
Raztezne posode - Print verzija

+- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum)
+-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Tema: Raztezne posode (/showthread.php?tid=68314)

Strani: 1 2 3

Re: Zdrahe, razprtije in raztezne posode. - csamo001 - 10.2.2017

zdravapamet Napisal:Kaj imaš ti od tega, da ustrajaš v svoji zmoti ? Si mogoče del Telmosove ekipe ?

Mojster, mislim, da si nekaj zamešal. Preberi še enkrat... Wink

Re: Zdrahe, razprtije in raztezne posode. - sašo65 - 10.2.2017

zdravapamet Napisal:Vsi moji sistemi delujejo BP.
se pravi oz. hočeš povedat, da naši (ki so skropucalo) ne delujejo BP :?:

Re: Zdrahe, razprtije in raztezne posode. - ophidian - 10.2.2017

saj noben glih ne govori, da ne delujejo, vendar zgolj vrednost tvoje kao estetike ne odtehta tvoje cene...pa večini na forumu dol visi za take kot si ti.

Re: Raztezne posode - Poldee - 10.2.2017

ophidian: +5. Boli me patka za vizuelni izgled KURILNE NAPRAVE in pripadajoce instalacije. Vazno, da DELA, ce je se kolikor toliko prakticno izvedeno se toliko bolje, ampak najprej mora delat in posamezni elementi naj bojo vgrajeni tam kjer morajo biti, ne tam, kjer je lepo... Resno, je****a vas lepota in izgled pri zadevah, kjer ni pomembna pol klinca. Za vse tiste, ki to tako potencirajo bi pricakoval, da imajo vsi vsaj bivse miss-ice doma parkirane (tu lepota steje, ne pa pri kotlih, crpalkah in podobno)... Eni ste res cudni, blago receno.

Re: Raztezne posode - temp - 10.2.2017

ophidian: a pa ti veš njegove cene? Misliš, da ima dvojne cene napram drugim inštalaterjem?

Meni ne visi dol za izvajalca, ki mu je važen tudi končen izgled. Ne bom dal za to dvojno ceno, ampak če si vzame par ur več dela zato, da za sabo pusti nek ličen izdelek, sem to pripravljen plačat.

Re: Raztezne posode - pentax - 10.2.2017

Sam ste pa res pod vsakim nivojem. V svojem fohu še nisem srečal ljudi ki obvladajo svoj posel da bi pljuvali po konkurenci, še nisem srečal takega. Če so argumenti strokovni in je zadeva kot mora biti, potem ali eden laže ali pa ta isti živi v zmoti glede svojega dela. Fizika in zakoni narave tudi niso toliko fleksibilni da si jih vsak prilagaja za svoj prav. Zdaj če je pa merilo da nekaj le dela in da ni optimalno, to je pa treba poudariti.

Re: Raztezne posode - jokovot - 10.2.2017

Poldee Napisal:ophidian: +5. Boli me patka za vizuelni izgled KURILNE NAPRAVE in pripadajoce instalacije. Vazno, da DELA, ce je se kolikor toliko prakticno izvedeno se toliko bolje, ampak najprej mora delat in posamezni elementi naj bojo vgrajeni tam kjer morajo biti, ne tam, kjer je lepo... Resno, je****a vas lepota in izgled pri zadevah, kjer ni pomembna pol klinca. Za vse tiste, ki to tako potencirajo bi pricakoval, da imajo vsi vsaj bivse miss-ice doma parkirane (tu lepota steje, ne pa pri kotlih, crpalkah in podobno)... Eni ste res cudni, blago receno.

Poldee tebe sem si pa predstavljal malo drugačnega. Bolj nekako no sedaj niti nevem kako bi se izrazil. Pri TČ pa imaš vse tako lepo popedenano glede porabe svoje pa mislim da tasta. Veš so (smo) tudi ljudje ki kaj dajo še na kaj drugega.
Lep dan Poldee.

Polde: ne gre samo za lepoto, gre za funkcionalno postavitev, gre za izkoristek prostora, gre za dosledno izolacijo cevi, ne pa da se izolacija ne stika..itd

Bajta je lahko tud skropucalo, okol bajte ti ležijo smeti, sej važn je, da si ti na toplem/suhem ter da imaš kej za pod zob.

Ne vem sem iz ITja in pri nas so aktualne take stvari:[attachment=o23521]

Oboje dela, ampak eno je posledica pač enga k mu bolj dol visi, drugo pa nekoga ki je malce bolj urejen.

In vi se nanj zapenjate, zato ker fura urejenost?

Re: Raztezne posode - TripleT - 10.2.2017

kurilnica kot kurilnica...al je kaj drugega razlog za te slike, da kaj kažejo?

Re: Raztezne posode - ophidian - 10.2.2017

mogoče bi se zdravapamet morala prijavit na kickstarter.

[url]httpunichr("58")//siolunichr("46")net/novice/slovenija/niko-klansek-vprasati-se-moras-ali-bi-tvoj-izdelek-kupil-ves-svet-360212[/url]

Sam ste res dobri, v sosednji temi se režite skropucalom od bajt tule se pa zgražate nad lično urejenimi kotlovnicami.

Nikoli ni prav.

Re: Raztezne posode - TripleT - 10.2.2017

@temp, če pa na koga pišeš post da se zgraža je pa smiselno da usmeriš post poimensko. Jst nisem razbral da bi se kdo zgražal nad slikami ampak meni je kurilnica kurilnica. Da so cevi v linijo, izolirane je pa samoumevno ali je to nov standard!?! Kdor ne dela kvalitetno se razve in si hitro brez posla.

Re: Raztezne posode - ophidian - 10.2.2017

ne, sploh ni to problem.

gre se za to, ker je zdravapamet (kolikor se jaz ukvarjam s psihologijo v kadrovski službi), en navaden narcisoiden mojster.

Re: Raztezne posode - jokovot - 10.2.2017

Poznam podjetnika, kateri ni delal v tašen objekt kot je naredil Zdravapamet. Reče ti to ni ogledalo gospodrja te stavbe in odšel. No sedaj lepo uživa na morju v svoji hiši.

Re: Raztezne posode - Poldee - 10.2.2017

temp: predvidevam, da to velja za izvajalca, ki najprej vse izvede po p.s-u? Dvomim, da bi placal nekaj kar izgleda lepo, dela pa povprecno. Jaz ne bi. Da pa danasnji mojstri delajo slampasto kot kure pa tudi ne verjamem oz. ne poznam nobenega. Kar jih poznam naredijo zadeve v tolerancah poklica in noben se ne hvali z lepoto. Vsak pa vprasa, ce zadeva dela oz. ce so kaksni problemi. Za lepoto ni se noben spraseval ali se duval... to znajo samo nekateri. Zakaj to tako potencirajo, ne vem, ne bom preverjal... mislim si pa. Ravno tako vidim, da na to res samo babe padajo. Tongue Mimogrede, patchpanel bi lahko se mal bolj posminkal, se mas mal lufta, zlo prazen deluje Wink Kar se pa ostalih opazk tice (smeti okoli hise pa to) pa samo to: neposrecena primerjava... Smeti okoli hise nimam, ker se mi zdi to stanje normalno. Nimam pa angleske travice v nulo okoli hise, ker to mi pa ni normalno ampak fetis, kar je tudi to okol cesa se zdaj drkamo. Pa ce se strinjas ali ne...

pentax: super, fino, lepo je... a zaradi tega zadeva kaj bolj greje. Sem presprical kako poglavje fizike? In se enkrat: razumem fetis na izgled, ampak to res nima veze z namenom...

jovokot: daj no. Eno je delovanje naprave, tam sem se res angaziral in jo poskusal nastavit za cimboljse delovanje. Z nastavitvami same naprave se da storiti marsikaj, s samo lego montiranih cevi oz. izgledom tega pa mislim, da reci pisi NIC. Cevi in ostala instalacija je polozeno kot bi naj bilo. Ravno tako je kurilnica (ce temu lahko tako reces, ko imas 1x TC) minimalisticna kolikor se le da. Je kot je, neke filigranske montaze in umjetnickega dojma se ni iskalo, res ne vem zakaj bi se. Delal je profi majster, kaj mu naj serjem za izgled al kaj? Kot vidim tukaj in od ostalih, je vse by-the-book izvedeno, tud raztezna posoda je na pravem mestu. Da bi se pa majstr s tem hvalu, ga pa se nisem slisal ne tega, ne nobenega drugega. Te stvari so samoumevne, kdo pa izgled pri kurilnici tako ven daje kot tale 'ta zdrav'? Dajte no... sicer pa kot veste. Vsak zase najboljse ve. Meni je vazno, da stvar dela in to zaenkrat pocne zelo dobro.

Ok, forum se res polahko spreminja v merjenje ticev, tako da ja, zmerte si jih pol pa mir... Isto si lahko montirate waservago na cev in dnevno merite ravnost, don't care...