LUMAR ZERO EMISSION TOUR PREMIERNO: Dan odprtih vrat hiše Lumar Terra-R 162
Pri Lumarju vas vabijo na prvi jesenski dan odprtih vrat, kjer bodo premierno predstavili pritlično skoraj…
![]() |
Kakšna notranja vrata za kakšno ceno? - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Stavbno pohištvo (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Tema: Kakšna notranja vrata za kakšno ceno? (/showthread.php?tid=21213) |
Re: Kakšna notranja vrata za kakšno ceno? - ginekolog - 10.11.2012 Delil sem mojo izkušnjo nakupa s forumom, ker morda komu s tem pomagam. Sam od tega nimam nič, le porabljen čas. V kolikor se bo samo gnoj polival, ne napišem več ničesar. Seveda bi raje imel vse podboje in krila masiven hrast, a mi ni vredno plačat npr 3x več. Leseni, v kolikor nimaš nič koristnega za povedat, tudi žalit ne rabiš. Re: Kakšna notranja vrata za kakšno ceno? - leseni - 10.11.2012 Res se nisem korektno odzval, se ti zato opravičujem in upam da sprejmeš moje opravičilo. Ni sem te želel užalit in tudi nisem mislil da te bom s tem prizadel. S spoštovanjem. Re: Kakšna notranja vrata za kakšno ceno? - cebelice - 11.11.2012 Kaj pravite na to akcijo lip bled, samo, da niso to vrata namočena v poplavah eden dni nazaj http://www.lip-bled.si/Portals/0/Conten ... 0VRATA.pdf Re: Kakšna notranja vrata za kakšno ceno? - leseni - 12.11.2012 @cebelice Ne bi rekel da so bila namočena, to so normalne cene vrat nižjega ranga CPL iz plastične folije, z popustom in folije dekor - deko ali kakorkoli že to imenujejo. Re: Kakšna notranja vrata za kakšno ceno? - legendary - 18.3.2013 Tudi jaz iščem notranja vrata. Vrata in oboji so standardnih mer...nimam točnih meritev. Želje so: furnir-prečno, oster rob in skrita nasadila. Kaj priporočate in kje se vrtijo cene na ena vrata, glede na moje želje? Re: Kakšna notranja vrata za kakšno ceno? - Maista - 19.3.2013 Redno berem in spremljam ta forum, ker sem že dober del hiše naredil po njemu, tukaj sem pa zaj...l in sem penjen od tega, tako da sem se moral oglasit. Podjetje Parketline d.o.o. iz Grosuplja me je konkretno zaj....o do konca, Še malo pa bom dobil korenine z delom Marka Medveda, nategujemo se z montažami in demontažami, saj sodeluje, samo poln ku..c mam teh ponavljanj iz danes na jutri. Imel je trgovca ki je obvladal, danes ga tam več ne vidim in zgleda da gre vse narobe! Vrata so narejena sicer kvalitetno, a vedno se zalomi pri izmeri očitno, grrrrrrrrrrrrrr Pazite na svoje merilce, ker ta Medved je vreden enga pol ...ca. Tukaj sem prejel dobre reference, a moje izkušnje kažejo drugače. Re: Kakšna notranja vrata za kakšno ceno? - xgego - 20.3.2013 A je MIHAVOZI še kje v bližini? Re: Kakšna notranja vrata za kakšno ceno? - mihavozi - 21.3.2013 evo me :) izvoli na ZS :) lp Re: Kakšna notranja vrata za kakšno ceno? - darcica - 4.4.2013 Mi smo pri tem, da zbiramo ponudbe za notranja vrata. Začeli smo z Lip Bled in Tetim. Še čakamo ponudbe. Kam naj še vprašamo. Iščemo pa najcenejše možno v izvedbi hrast prečno Cpl. Kaj pa mihavozi ponujaš? Re: Kakšna notranja vrata za kakšno ceno? - leseni - 17.4.2013 Pa probaj še lesno imajo tudi dobro ponudbo. Recimo tole http://www.canthus.si/lesna-notranja-vr ... ija-domino Ni neka zgodba okoli cene, tetim pa kolikor vem ima slabo lakiranje, no ja kolikor sem slišal. Re: Kakšna notranja vrata za kakšno ceno? - North - 2.10.2013 Pozdravljeni, Prosil bi za informacijo, kje se da dobit dobra notranja vrata za neko normalno ceno. Prosil bi tudi g. z vzdevkom Mihavoz, v kolikor se še vedno ukvarja z notranji vrati, da pove svojo ponudbo ali, če je mogoče, da pošlje katalog. Hvala in lep pozdrav! Re: Kakšna notranja vrata za kakšno ceno? - mihavozi - 11.10.2013 Sem poslal na ZS ;) Re: Kakšna notranja vrata za kakšno ceno? - digi - 11.10.2013 MEni so všeč "na oko" vrata od garanta: CPL, barva pirus nimba - prečna struktura, če se ne motim.... Polnjena s temi ivernimi trakovi ali kako že.... v bauhausu komplet s štoki nekje 220.... ne vem pa koliko je cena še z zračniki.... Mihavozi? Kako pa je cena za kaj podobnega pri vas? Potrebujemo 7 vrat, 4 vrata so z zračniki, štoki 14cm, vrata pa mislim da 3x75cm, 4x85cm.... Glavna mi je barva: nekaj med rjavo in sivo, prečna struktura.... Re: Kakšna notranja vrata za kakšno ceno? - misko07 - 12.10.2013 Ker je tem o notranjih vratih ze dovolj, nocem odpirat nove teme, bom napisal kar tle. Vsa notranja vrata sem prebarval - posvetlil z lesno barvo Dulux ("na vodni osnovi") in zamenjal vsa tesnila na podbojih. Ko vrata sedaj nasadim na pante, mi po nekem casu tolk zagrab tesnilo, da mi iz kril rahlo olusci barvo. Se da to nastelat na pantih, al je kje drugle catch? Reguliranja s panti nimam glih veliko, vrata so stara 25 let+. Re: Kakšna notranja vrata za kakšno ceno? - minimisko - 14.10.2013 Lp Takrat so verjetno uporabili pante, ki si jih nastavlja tako da jih malo odviješ iz štoka, tako kot normalen vijak. Verjetno pa je pod tesnilom skrit kakšen imbus vijak, ki ga malo odviješ, potem pa pante lahko odviješ. Najprej poskusi z enim obratom v levo, potem pa boš videl, če je dosti. Pa ne pozabi ponovno zategnit imbus vijaka. Mogoče pa kdo ve če obstaja kak premaz za tesnila, da se jih barva nebi prijela. |