Tezave z goljufivim izvajalcem

Lep pozdrav,

Odločil sem se prijavit ker sem v roku dveh let uspel z vašo pomočjo zgraditi ter opremiti hišo..

Vendar so se na začetku pojavile težave, naletel sem na izvajalca za podporni zid.. kateri je "preveč govoril" izvajalec je zatrdil da ima vso ekipo vključno da zagotovi nadzor.. (imel ni nič.. še sposojene stroje) 

Ampak on začne delat postavi zid..prejema denar zid stoji!! Zid je drugi dan počil ( izvajalec ni uposteval nacrtov..geomehanskega mnenja, odmikov meja.. itd..) najel sem geomehanika da se zid sanira plačal cez 2.000€ za nove projekte.. imel svojega nadzornega.. izvajalec je pismeno POTRDIL.. da sanira zid na svoje stroške!! Ko je zid saniral zvem da nadzornemu ni dvigoval telefona delal je na svojo roko.. načrta sploh ni znal prebrati.. oguljofal me 2x pri materialih garancije nisem dobil dobene.. on " frajer" men izda račun za saniran zid! Preden je dokončal zid.. ( pustil je kaos katerega sem moral sam sanirati z drugim izvajalcem..) 

V glavnem podporni zid je zalost saniran se hujsi kot prej počen.. niti ne saniran v celoti..  racune sem mu zavračal.. nakar pride domov poloznica od odvetnice v visini 14.000€ za sanacijo zidu in ostala dela katera je opravljal in mu niso bila narocena.. "kao" naredil je okrog hiše z bagerjem več skode kot koristo.. sedaj po 2 letih mi hodijo na dom izterjevalci  brez vsake podlage.. limajo a4 liste da me iscejo zaradi dolga..  prijavil sem izvajalca na vse mozne slovenske inspekcijske sluzbe.. kjer je izvajalec pokasiral tudi kazni.. saj je goljufal z racuni, predracuni..ddv vedno drugace zaracunan..  in sedaj on ko nima proti meni nič.. mi lahko pošilja izterjave na dom?? (So se tu tudi druge groznje bile)  Proti njemu imam 20 strani katere ga bremenijo da je nesposobnez... odvetnika placujem da se zagovarjam.. jaz bi ga moral it tozit vendar v casu gradnje ( denarno, casovno) ne gre.. naredil je kar je naredil pustim ga na miru on pa kar ne odneha..!?  Za njega je belo črno črno pa belo.. zdaj ko sem en cas v temu pa zvem da zaje*e vsaki drugi projekt pri komu kaj dela.. 

Sedaj kaj mene zanima.. kak naredit takemu izvajalcu da dosezem mir ??

Komentarji


grmovje.travca

Smem dobiti na ZS njegovo ime /firmo ?