Brisanje spletnika in ostalih objav na temo Hiša Juting

Pozdravljeni! Ure in ure sem porabila časa, da sem opremila spletnik besedno in slikovno. Ko smo gradili hišo, sem želela deliti veselje z vsem svetom. In sem našla tale forum. Dokler sem se veselila in pisala pozitivke, je vse štimalo. Ko je pričelo prihajati do napak v hiši kjer živimo, pa sem želela na le-te, obvestiti tudi ostale uporabnike. Da se razumemo, vse spore smo predhodno želeli rešiti z Juting Hišo in njenim direktorjem Borut Juhartom. Po več poizkusih - Neuspešno! Imeli smo na domu tudi sodnega cenilca. Nikakor ni bil namen blatenje firme. Želeli smo samo to, da odpravijo napake! Denar za hišo smo težko privarčevali in kredit bo trajal še do pozne starosti. Tisti, ki poznate zgodbo, ste lahko zasledili tudi, da sva imela z direktorjem Hiše Juting, kar nekaj debat na spletniku in odgovori z njegove strani niso bili korektni na vprašanja, kljub prigovarjanju ostalih uporabnikov. Zgodilo se je neslednje. Vse objave na to temo so bile izbrisane. Brez opozorila, brez opravičila! Zakaj? Ne vem in me tudi ne zanima. Vem pa, da na napake ne bom prenehala opozarjati. Če ne smem tukaj, bom kje drugje! Na kratko. Pokanje fasade okrog hiše, popokane ploščice pri več vratih, voda je puščala iz zgornje kopalnice v spodnji prostor, zatlela je elektrika, ker so nam dali napeljavo 1,5 namesto (po pogodbi) 2,5 in nanjo priklopili vse večje uporabnike. Še dobro, da smo bili pokonci. Sledilo je še več manjših napak, za katere se mi tudi glave ne beli več. In dragi uporabniki danes po osmih letih bivanja v Hiši Juting, v otroški sobi je stena iz knaufa mokra. Bojim se kaj bo sledilo, ko odkrijemo streho. Objav ne bom več opremljala s slikami, se trudila pisati na dolgo in široko, ker ne vem, kje bo pristala objava. Če pa ima kdo željo, me lahko kontaktira ali si hišo ogleda v živo. info@poslikava.com PiAra

Komentarji


piara

Tudi nam trdijo, da je to kozmetična napaka. OK. Naj pridejo in naj jo sanirajo. Plačali smo tudi vizualno podobo hiše. Sram jih bilo. In točno se zavedajo, da se posameznik ne bo pravno boril. Zato ob tej priložnosti pozivam vse, ki imate podobne nerešene težave, STOPIMO SKUPAJ!

Fantocci

Verjetno niste edini s težavami pri Juting hiši. Pred leti, ko smo se odločali glede tipa gradnje in razmišljali tudi o montažnih, smo naleteli na ugodno ponudbo Jutinga. K "sreči" smo med vožnjo v Kr. Goro ob cesti zagledali hišo, na las podobno tisti iz ponudbe. Imela pa je na fasadi veliko razpoko. Kontaktiral sem Juting in potrdili so, da je hiša njihova in da rešujejo problem, ki pa naj bi bil le "vizualni". (Če voda zamaka skozi režo v notranjost fasade hiše, ki je narejena iz lesa to že ni samo vizualna napaka). To nas je odbilo od nadaljnjega razmišljanja v tej smeri in smo raje šli na zidano varijanto. Kot zanimivost: na omenjeni hiši še danes po skoraj desetih letih še vedno obstaja tista razpoka. Toliko o reševanju težav iz strani Jutinga.