Novice

Preizkusite kalkulator za izračun kredita

Stanovanjski kredit

Sam pojem »kredit« izhaja iz latinske besede Credere in pomeni varovati, zaupati. Pri kreditnem razmerju gre za pravno razmerje med upnikom, ki da neko stvar na up, in dolžnikom, ki to stvar prejme. V splošni terminologiji velikokrat enačimo pojma kredit in posojilo. Slednje je le kupčija, s katero se med strankama ustvari kreditno razmerje.

V življenju so stvari pogosto nepredvidljive. Velikokrat nas presenetijo dogodki, ki so vezani na večjo, neobičajno porabo finančnih sredstev. Dostikrat se zgodi, da potrebne vsote denarja nimamo ali pa nam trenutno ni na razpolago.

Sanje skoraj vsakega Slovenca so lastna hišica ali stanovanje. Nakup stanovanja ali gradnja hiše je velik finančni zalogaj. Za uresničitev običajno ne zadostujejo lastna sredstva, zato je treba pridobiti dodatna finančna sredstva. Pri tem nam lahko priskočijo na pomoč banke s ponudbo najrazličnejših kreditov.

Izračun kredita

Seveda kupce zanimajo najugodnejši krediti, zato smo za vas pripravili orodje Izračun-kredita.si, kjer boste lahko izračunali svoj obrok kredita in oddali povpraševanja za stanovanjski kredit izbrani banki. 

Vsi obiskovalci portalov Nepremicnine.net in Mojikvadrati.com lahko do izračuna kredita dostopate tako, da izberete nepremičnino in
ob oglasu kliknete na Izračun kredita oziroma Pridobi ponudbo.

Preizkusite kalkulator za izračun kredita in enostavno pridobite najugodnejši stanovanjski kredit!