Novice

Pohištvo za spalnice

Pohištvo za spalnice iz salona Pohištvo MAROS

Včasih nam razkošje predstavlja že lasten intimen kotiček, naša oaza, kjer vse, kar je odvečnega, ostane pred vrati, pred vrati naše spalnice. Spalnica je prostor z najmanj pohištva in prav s tem razlogom naj bo pozorno izbrano. V salonih pohištva Maros v Celju in Ljubljani vam nudimo kompletno pohištva za opremo spalnic: posteljegarderobne omareležiščakomode, predalnike, nočne omarice,…

Pohištvo za opremo spalnice izberite tako, da ga odlikujejo skrbno izbrani materiali in barve, ki bodo dopolnjevali vašo oazo miru, v barvnem in oblikovnem smislu. Največji poudarek pa obvezno namenite pravilni izbiri posteljnih sistemov; ležišča, posteljno dno in vzglavniki.

Postelja:

Pred nakupom postelje si zastavite naslednja vprašanja:

  • Kako velik je prostor in koliko prostora boste poleg postelje namenili za shranjevanje garderobe? Od tega je namreč odvisna velikost vaše postelje.
  • Kateri prostor želite opremiti: zakonska spalnica, mladinska ali otroška soba, soba za goste, spalnica z enojno posteljo?
  • Kakšen stil pohištva vam je najljubši, moderen ali klasičen, in kako se bo izbor postelje oblikovno in barvo povezal za ostalo opremo vašega doma?
  • Ali ima vaša spalnica dovolj svetlobe in kje so pozicionirana vrata, okna in ogrevalni elementi?
  • Želite, da je postelja lesena, kovinska, oblazinjena ali kombinacija različnih materialov, zaprta do tal ali dvignjena, na nogicah? 

V salonih pohištva Maros v Celju in Ljubljani, vam nudimo postelje različnih italijanskih proizvajalcev in sicer Flou, Twils, Calligaris, Natuzzi Italia in Natuzzi Editions, Novamobili, Battistella in drugi,… Vse postelje iz naše bogate ponudbe so kompaktne, tehnološko dovršene in kreativnih oblik, klasične, moderne, lesene ali oblazinjene, z ali brez dvižnega posteljnega dna.

Garderobne omare:

Funkcionalnost, dimenzijska prilagodljivost, kakovostni in raznoliki materiali, inovativna okovja, sodobna oblika in vrhunski dizajn, so osnovne na katere bodite pozorni, ko se odločite za načrtovanje opreme za shranjevanje vaše garderobe.

Današnji sistemi omarpredalnikov, komod, nočnih omaric vam omogočajo, da sistematično uredite vašo garderobo in nevsiljivo dopolnite celoten ambient, ki se nadaljuje v oblikovanju postelje, ki je središče vaše spalnice.

Garderobne omare, ki vam jih nudimo v salonih pohištva MAROS, so na razpolago v širokem spektru modelov, materialov in dimenzij. Vrata garderobnih omar so lahko tečajna, drsna ali pregibna. Garderobne omare morate opremiti z vrhunsko dodatno opremo, ki omogoča, da je vaša garderoba vedno urejena. Novi programi garderobnih omar s kotnimi in polkrožnimi elementi, obdelanim z vseh strani, omogočajo, da prostore pregradite in maksimalno izkoristite svoj prostor.

Trenutni trendi narekujejo, da je zunanjost omar diskretna in z novo eleganco, ki se sklada z barvami lesa, stekla in kovine. Nova kolekcija pohištva za spalnice je ustvarjena s kreativnostjo priznanih oblikovalcev in arhitektov, z izkušnjami in mislijo po vaših potrebah in željah, da se boste v svoji oazi miru počutili najboljše.

Še več o pohištvu za spalnice izveste tukaj. Odgovori na pogosta vprašanja glede opreme za spalnice pa so vam na voljo tukaj.

Vabimo vas v naša salona pohištva:

Še več naše ponudbe na www.maros.si