Novice

Podjetje Airabela prejemnik letošnje Daikinove nagrade Highest Turnover

Prejemnik letošnje Daikinove nagrade Highest Turnover za najvišji letni promet v 2019 je podjetje Airabela.

Airabela je pooblaščeni distributer klimatskih naprav ter ogrevalnih in prezračevalnih sistemov tako za stanovanjske kot poslovne objekte. Svoje delo gradijo na strokovnosti in iskrenosti, saj želijo s svojim delovanjem prispevati k doseganju učinkovitejše rabe energije in nenazadnje tudi večjemu udobju in kakovosti vsakdanjega življenja.

Delujejo pod okriljem matičnega podjetja Daikin Industries Ltd., ki v Evropi vodi svoje poslovanje prek podjetja Daikin Europe N. V., s sedežem v Belgiji. Daikin Europe pa je evropski trg dodatno razdelil na manjša podjetja, ki svoje ozemlje pokrivajo v okviru držanih meja, na primer Daikin Italy, Daikin Germany, Daikin France … Ker pa specifičnost trgov terja prilagajanje, je srednja Evropa združena v Daikin Airconditioning Central Europe Handels GmbH (DACE), ki pokriva Avstrijo in 14 drugih držav, ki geografsko ležijo južneje od nje. Mednje spadajo tudi Slovenija, Hrvaška, Bolgarija, Romunija, Makedonija, Albanija, Madžarska …

Z velikim ponosom sporočajo, da je prav podjetje Airabela letošnji prejemnik nagrade Highest Turnover (op. Najvišji promet), ki jo podarja podjetje DACE svojim distributerjem Daikinovih naprav v vseh 15 državah združenih v holding. V Airabeli so si nagrado prislužili s tem, da smo bili med 15 državami pod okriljem DACE prav oni tisti, ki so v finančnem letu 2019 ustvarili najvišji promet med vsemi distributerji.

Prejeta nagrada je še dodatna potrditev, da delajo dobro in še dodatna motivacija k uresničevanju vizije, s katero želijo dolgoročno ostati vodilni distributer proizvodov blagovne znamke Daikin v Sloveniji. Zahvala pa gre tudi, kupcem, projektantom, investitorjem, monterjem in vsem njihovim strankam, brez katerih jim ne bi uspelo.