Živjo, kupujeva novogradnjo (stanovanje na ključ, avans plačan, čakamo kredit in UD), hecna se nama zdi postavitev walk-in tuša neposredno v bližini vhoda v kopalnico (na kar nisva pomislila pred plačilom avansa). Slika priložena. Po dosedanjih izkušnjah s tovrstnimi tuš kabinami bodo vhodna vrata ob (nepazljivem) tuširanju mokra, kar lahko vodi v poškodbe lesa in/ali kovinskih delov.
Kaj bi nama v tem primeru svetovali? Po mojem mnenju je taka kabina nefunkcionalna in bi morala biti adaptirana s strani izvajalca.
Mogoče kotna drsna vrata, na mestu tega stekla. Pa še nekaj, kaj hudiča pa počne tista vtičnica na drugi strani ob vratih? Za radiatorsko lojtro je na tem mestu itak premalo prostora, saj bi se vanjo samo zaletavali.
Nigdar je ne tak bilo, ka nekak nej bilo i nigdar nebu ka nekak nebu.
sulunga,
stekleno steno naj obrnejo, pa bo v redu. Vhod v tuš z druge strani.
Tudi meni se sumljivo vidi vtičnica. Naj pove projektant kaj/zakaj je tam. Namen??
+1 za som16. Tako, kot je sedaj, bo podboj z vrati zdržal nepoškodovan samo, če tuša ne boste uporabljali.
Prav zanima me, če ima projektant/arhitekt pri sebi doma tako narejeno...
Walkin take velikosti bo vedno problem, ker bo vedno ven špricalo. Ravno tako, če prestavite steklo se bo na trenutni steni poznalo kjer je bilo vrtano. Jaz bi dodal vrata.