Trenutno imamo v kopalnici klasicne "gauge", ker pa macki na cunjah puscajo dlako, razmisljam in iscem alternative. Nasel sem zanimivo zadevo https://www.foxydry.com/products/foxydry-air
pa me zanima, ce ima kdo to ze postavljeno in kaksne so njegove izkusnje. Predvsem me zanima kvaliteta izdelave - italijani ... :D
Zdej mate cunje od dlak, potem boste imel pa zravn dlak še luknje od krempljev v tekstilu.....pač mačka je to...rešitve ni nobene....oz. lahko mačko odselite....vse ostalo je metanje dnarja stran.
24.3.2024 ob 09:34 (*Zadnja sprememba objave: 24.3.2024 ob 09:35 uporabnik mucek.)
Evo, dobil, zmontiral. Prvi vtis precej dober, edini problem je dosaden piskac, ki piska vsakic, ko zadeva dobi napajanje (kao varnostno), ker imam napajanje narejeno kar iz stropne luci. No, smo zrihtal - sem odrezal track na vezju, ker programsko se ne da izklopiti ...
Jaz imam foxydry mini (149eur) in je za moje stanovanje en izmed boljših nakupov.
Prej sem imel v kabinetu navadno stojalo, ki mi je dejansko cel čas zasedalo sobo.
Zdaj je stojalo pod stropom, spodaj likalna deska (ki se je prej kar naprej premikala ob uporabi) in kabinet je spet uporaben še za druge zadeve.
@Fantocci
Ja, sem si tudi sam tako mislil (saj z raznimi akcijami prideš tam na 400, ampak še vedno ni poceni), samo potem sem razmišljal, kako bi šel sam to delati, pa se mi je nenadoma zazdelo kar poceni ... :) :) :)
@MoveOn
Najprej sem tudi sam gledal tega (mislim, da je celo na mimovrste?), samo sem potem ugotavljal, da bo premajhen + sem bil skeptičen, koliko se premika, ko nalagaš gor perilo. No, zdaj lahko rečem, da je bila odločitev za večjega pravilna: navkljub komercialnim nebulozam (3 stroji) gre gor na komot glih en 9 kg stroj perila ... :)
Skratka zaenkrat lahko pohvalim, če odštejem tisti piskač, ki sem mu moral track rezati, da je utihnil ;).