Splošno > Kr neki
Zemljevidi severne primorske

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zemljevidi severne primorske
Zdravo,

me zanima če mogoče kdo ima topografske ali reliefne karte severne primorske v digitalni obliki, pa bi bil tako prijazen in posredoval. Iščem čim bolj natanče karte, 1:5000 ali kaj podobnega.

Sem povprašal tudi na Geodetski inštitut, pa čakam ponudbo z njihove strani.

Hvala,LP
geopedia.si, zaenkrat še deluje Wink
če rabiš kaj specifičnega od tega mi pa piši. za natere odseke imam tudi 1:10000.

P.S.: Klikni na pohodništvo, potem pa se ti tam desno zgoraj pokaže drop down opcija na Topo in klikni Topo Quo.
Hvala. Sem že gledal geopedijo, pa je "pregroba". Ne rabim za pohodništvo. Ljubiteljsko se ukvarjam z etnografijo za kulturno društvo pa me zanima širše območje cerkljanskega. Imel sem nekoč karte če prav spomnim celo 1:2500, pa je šlo vse v franže s starim računalnikom...
No sej če ne bo šlo drugače bom pa na geodetskem inštitutu naročil. Hvala, LP
Hm, pa saj DTK25 (kar je geopedija pohodništvo) bi morale biti točno to kar omenjaš, samo barve so malo drugačne. Bolj podrobnih mislim da nikoli ni bilo.

Dejansko če ne greš pod zavihek kot sem napisal vidiš nove karte ki so res brezvezne. Stare so pa zelo podrobne:
http://geopedia.si/#T184_x421951_y109753_s16_b5
Ja verjetno boljših res ni kot to na Geopediji. Bom videl kaj mi inštitut odpiše, bom povprašal po vzorcu preden kupim Wink
Hvala,LP

Skok na forum:

Zadnje novice

Pomladni ZERO EMISSION® dnevi Lumar
17.03.2023 ob 14:13:43
Pomladni ZERO EMISSION® dnevi Lumar
Inovativna gradnja LUMAR - V ŽIVO na edini slovenski certificirani aktivni hiši in izjemno priljubljeni hiši Lumar Primus-D... Beri dalje »
1. Marlesov sejem inovativnih bivalnih rešitev
17.03.2023 ob 10:07:26
1. Marlesov sejem inovativnih bivalnih rešitev
V Marlesu verjamemo v zdravo in tehnološko napredno okolje. Verjamemo, da z uporabo sodobnih zelenih tehnologij pri snovanju... Beri dalje »