Objave: 3
Teme: 1
Ocena:
0
Zdravo, zanimamo se za nakup parcele poleg katere naj bi v bližnji prihodnosti zgradili novo enoto vrtca. Del parcele bi mejilo na vrtec. Dovoz in vhod naj nebi bila iz iste strani kot naš.
Mnenja? Slabosti?
Objave: 7829
Teme: 17
Ocena:
-189
Če te smeh in jok otročkov ne moti, je čisto v redu parcela. Kadar sem delal v vrtcih, me otroški živ žav ni prav nič motil. Ne morem reči, kaj bi to pomenilo vsakodnevno. Tudi v Mariboru ni več pretiranega odpora, kjer so pujski sosedje. Odločitev je tvoja.
Lahko pa prideš v našo vas, kjer nas je ostalo nekaj starih, tudi na kofe ne hodimo eden k drugemu, skratka čisti mir (razen prometa in enega petelina s pripadajočimi kurami)
Objave: 51
Teme: 2
Ocena:
0
Če si vsak dopoldan v službi, ni težave. Drugače, pa ne kupuj.
Ocena:
0
Sem v službi, a delam od doma…
Objave: 214
Teme: 2
Ocena:
4
Bolj kot živ žav otrok te znajo motit nepotrpežljivi starši ki imajo zjutraj in popoldan vedno problem s parkiranjem pri vrtcu in zna biti občutno bolj moteče kot sami otroci.
Vsaj pri nas v vasi je tako, zaparkirani pločniki, kak dovoz - in ravno takrat se ti ponavadi nekam mudi...
Mogoče pa bo to eden izmed vrtcev kjer bo dovolj parkirišč :)
Ocena:
0
OONa sreco bi bil dovoz in vhod nacrtovan iz druge ulice tako da parkiranje nebi bil problem. Bi se ‘stikali’ bolj na zadnji strani parcel.