Nepremičnine > Nakup, prodaja in pravna vprašanja
Življenje poleg vrtca

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Življenje poleg vrtca
#1
Zdravo, zanimamo se za nakup parcele poleg katere naj bi v bližnji prihodnosti zgradili novo enoto vrtca. Del parcele bi mejilo na vrtec. Dovoz in vhod naj nebi bila iz iste strani kot naš. 
Mnenja? Slabosti?
#2
Če te smeh in jok otročkov ne moti, je čisto v redu parcela. Kadar sem delal v vrtcih, me otroški živ žav ni prav nič motil. Ne morem reči, kaj bi to pomenilo vsakodnevno. Tudi v Mariboru ni več pretiranega odpora, kjer so pujski sosedje. Odločitev je tvoja.

Lahko pa prideš v našo vas, kjer nas je ostalo nekaj starih, tudi na kofe ne hodimo eden k drugemu, skratka čisti mir (razen prometa in enega petelina s pripadajočimi kurami)
#3
Če si vsak dopoldan v službi, ni težave. Drugače, pa ne kupuj.
#4
Sem v službi, a delam od doma…
#5
Bolj kot živ žav otrok te znajo motit nepotrpežljivi starši ki imajo zjutraj in popoldan vedno problem s parkiranjem pri vrtcu in zna biti občutno bolj moteče kot sami otroci.

Vsaj pri nas v vasi je tako, zaparkirani pločniki, kak dovoz - in ravno takrat se ti ponavadi nekam mudi...

Mogoče pa bo to eden izmed vrtcev kjer bo dovolj parkirišč Smile
#6
OONa sreco bi bil dovoz in vhod nacrtovan iz druge ulice tako da parkiranje nebi bil problem. Bi se ‘stikali’ bolj na zadnji strani parcel.


Skok na forum:
Zadnje novice

NLB Stanovanjski krediti z jamstvom države
26.05.2023 ob 13:26:45
NLB Stanovanjski krediti z jamstvom države
Mladi do 38 let lahko ob prvem reševanju stanovanjskega vprašanja pridobite stanovanjski kredit po pogojih Zakona o... Beri dalje »
Pohištvo za popolno spalnico
22.05.2023 ob 12:09:13
Pohištvo za popolno spalnico
Spalnica je najintimnejši prostor vsakega doma. Nudi naj prijetno zatočišče pred zunanjim svetom. Zato bodite pri... Beri dalje »
Kako izbrati pravo kombinacijo senčil?
19.05.2023 ob 08:49:06
Kako izbrati pravo kombinacijo senčil?
S kombiniranjem notranjih in zunanjih senčil lahko ustvarimo prijetno in udobno vzdušje v svojem domu. Tudi ob poletni vročini.... Beri dalje »
Odkrijte prednosti bivanja v mansardi
17.05.2023 ob 12:20:44
Odkrijte prednosti bivanja v mansardi
Tondach rešitve za šarmanten dom Ko izbiramo nepremičnino, je zdravo in kakovostno stanovanje, v današnjem času... Beri dalje »