Nepremičnine > Nakup, prodaja in pravna vprašanja
Življenje poleg vrtca

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Življenje poleg vrtca
#1
Zdravo, zanimamo se za nakup parcele poleg katere naj bi v bližnji prihodnosti zgradili novo enoto vrtca. Del parcele bi mejilo na vrtec. Dovoz in vhod naj nebi bila iz iste strani kot naš. 
Mnenja? Slabosti?
#2
Če te smeh in jok otročkov ne moti, je čisto v redu parcela. Kadar sem delal v vrtcih, me otroški živ žav ni prav nič motil. Ne morem reči, kaj bi to pomenilo vsakodnevno. Tudi v Mariboru ni več pretiranega odpora, kjer so pujski sosedje. Odločitev je tvoja.

Lahko pa prideš v našo vas, kjer nas je ostalo nekaj starih, tudi na kofe ne hodimo eden k drugemu, skratka čisti mir (razen prometa in enega petelina s pripadajočimi kurami)
#3
Če si vsak dopoldan v službi, ni težave. Drugače, pa ne kupuj.
#4
Sem v službi, a delam od doma…
#5
Bolj kot živ žav otrok te znajo motit nepotrpežljivi starši ki imajo zjutraj in popoldan vedno problem s parkiranjem pri vrtcu in zna biti občutno bolj moteče kot sami otroci.

Vsaj pri nas v vasi je tako, zaparkirani pločniki, kak dovoz - in ravno takrat se ti ponavadi nekam mudi...

Mogoče pa bo to eden izmed vrtcev kjer bo dovolj parkirišč Smile
#6
OONa sreco bi bil dovoz in vhod nacrtovan iz druge ulice tako da parkiranje nebi bil problem. Bi se ‘stikali’ bolj na zadnji strani parcel.


Skok na forum:
Zadnje novice

Posedanje temeljev na šibkem nasipu
01.12.2023 ob 09:34:39
Posedanje temeljev na šibkem nasipu
Ustrezna strokovna priprava temeljnih tal je za stabilnost gradbenega objekta ključnega pomena. Za potrebe temeljenja najprej odstranimo... Beri dalje »
Sanacija hiš po poplavah
13.09.2023 ob 12:58:03
Sanacija hiš po poplavah
Poplave avgusta 2023 so prizadele veliko območij v Sloveniji, poškodovanih je bilo tudi veliko hiš. Lumarjevi strokovnjaki... Beri dalje »