Objave: 16556
Teme: 48
Ocena:
50
Od te "firme" ne bi vzel popolnoma ničesar več.
Od daleč še nekako izgleda, ko pa v roke primeš, ni nič od nič.
Rastlinjak je razpadel takoj, bolj sem flikal, slabše je bilo.
Maš domače proizvajalce, izbiraj tam.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
![[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]](https://i.postimg.cc/JhNTy8Zp/18-09-2024-14-01-01.jpg)
Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Objave: 210
Teme: 16
Ocena:
2
Ogni se v največjem možnem loku. Pazi, ker ima VIDAXL tudi druge spletne trgovine, ki na prvi pogled ne izgledajo kot VIDAXL. Njihovi proizvodi so zelo slabi, reklamacijska služba pa še slabša.
Objave: 2451
Teme: 3
Ocena:
0
Glede na ceno, so zelo ugodni.
Karkoli boste drugega gledali, bo veliko dražje.
Mislim pa, da bo treba dat še kakšno roko barve in morda malo ojačat nosilne vogale.
Pri tem spletnem trgovcu sem kupila vrtni foteljček, pa vrtne blazine, vse je bilo dobro.
Objave: 1068
Teme: 20
Ocena:
16
Za ta denar je to to, je pa to najnizji rang klumpa.
Sem kupil par stvari z mislijo na to, da za tiste parkrat bo ok (in je bilo), ampak je res zalost od kvalitete.
Lp, G
Objave: 222
Teme: 2
Ocena:
2
Malo denarja, malo muzike. Če hočeš ornk kokošnjak, tak ki ne bo samo za gledat, bo treba več €€€ odkartat.
Objave: 2451
Teme: 3
Ocena:
0
Ja, očitno imam nizke standarde za kakovost, za vse, kar dam na vrt.
Ali mi vse odnese in razbije burja, ali mi uničijo moji psi, ko se igrajo in se spozabijo, predvsem pa se stvari naveličam in jih kar menjam.
Zato, vse kar je vrtnega, je potrošni material, ampak ta foteljček je vseeno živ že nekaj let, hahahaaaa.
Objave: 7849
Teme: 18
Ocena:
-189
Kurnik mora biti tako narejen, da kure nimajo stika s prostoživečo perjadjo, sicer lahko pride do okužbe s ptičjo gripo. Običajne mreže so dovolj, da kure ne uidejo ven, ptiči pa lahko pridejo noter jest. Dvomim, da tisti Vidin kurnik ustreza veterinarskim pogojem...