Splošno > Kr neki
Intervju na temo gradbeništva

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Intervju na temo gradbeništva
#1
Pozdravljeni,

v okviru evropskega raziskovalnega projekta RadoNorm izvajamo intervjuje o uporabi alternativnih cementov (Ki so trenutno še v razvoju) pri gradnji hiš, s katerimi bi eventuelno lahko zmanjšali uporabo naravnih materialov, znižali energetske potrebe in posledično zmanjšali izpuste ogljikovega dioksida.

Vaši pogledi bodo vplivali na razvoj takega izdelka. Intervju se izvede preko spleta in traja okoli pol ure. Vabimo vas, da se prijavite k sodelovanju in nam odgovorite, da vas bomo lahko povabili.

Interesirani mi prosim pustite spoorčilo, ali odgovorite na temo.
Lep pozdrav!
#2
Daj malo specificiraj kdo ti je sploh ciljna skupina? Kar tako splošna javnost, tudi tisti, ki smo bili malo bolj zainteresirani v gradnjo lastnih bajt in okolice, najbrž bolj malo vemo o cementih. Vzameš tistega, ki je trenutno na zalogi v baubau in ne razmišljaš o razlikah.

Lahko se motim Smile
#3
Bot pa malo slab googletranslate?

"The EU-funded RadoNorm project will focus on all radiation risk management cycle levels for radon exposure, as well as situations of exposure to naturally occurring radioactive materials (NORM)."
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
#4
Glede na opis in obseg takega H2020 projekta me ne bi čudilo, če se kak WP oz. verjetno en doktorski študent znotraj njega, ukvarja tud s cementi.


Skok na forum:
Zadnje novice

Bivalni navdih v garsonjeri
19.04.2024 ob 11:21:48
Bivalni navdih v garsonjeri
Majhen prostor ne pomeni nujno kompromisa pri udobju in stilu. Z domiselnim pristopom in pohištvom po meri lahko tudi garsonjera... Beri dalje »
Naj bo vaš dom energetsko učinkovit
21.03.2024 ob 14:30:40
Naj bo vaš dom energetsko učinkovit
Ko gre za energijo v domu, je vsak korak k večji energetski učinkovitosti in zmanjšanju porabe energije ključnega pomena. V... Beri dalje »
Sanacija hiš po poplavah
13.09.2023 ob 12:58:03
Sanacija hiš po poplavah
Poplave avgusta 2023 so prizadele veliko območij v Sloveniji, poškodovanih je bilo tudi veliko hiš. Lumarjevi strokovnjaki... Beri dalje »